Τι ισχύει με την υγεία του Δάνη Κατρανίδη

Τι ισχύει με την υγεία του Δάνη Κατρανίδη

Η εισαγωγή στο νοσοκομείο και η αλήθεια.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Δάνης Κατρανίδης, αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, νοσηλεύτηκε το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο, με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών του, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του. Η κατάστασή του, όμως, έχει επιβαρυνθεί και έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του δίνει από εκεί τη μεγαλύτερη μάχη της ζωή του με στόχο να βγει νικητής.

Νεότερη ενημέρωση:

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος και η εκπομπή «Πρωινό» επικοινώνησαν με τον ίδιο τον ηθοποιό, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά όσα γράφτηκαν.

«Δεν είχε ενημερωθεί για όσα λέγονται και με διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πράγματι, πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του. Εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε κάποια αφαίρεση κοίλης και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Είναι βεβαίως ταλαιπωρημένος ο οργανισμός του. Ο Δάνης Κατρανίδης μου είπε ότι έχει κάνει και τα δύο εμβόλια για τον κορονοϊό. Μου είπε, επίσης, ότι προσπαθεί να διαχειριστεί με χιούμορ αυτά που λέγονται, αλλά σε περιπτώσεις σαν αυτές ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ