Η Δανάη Παππά μιλάει για την «κακιά» του «Σασμού» και τον σύντροφό της: «Με ιντριγκάρει πολύ»

Η Δανάη Παππά μιλάει για την «κακιά» του «Σασμού» και τον σύντροφό της: «Με ιντριγκάρει πολύ»

Με την ερμηνεία της στο ρόλο της «κακιάς Θεοδώρας» στον «Σασμό», έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό.

Ο λόγος για την Δανάη Παππά, η οποία μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και το « Happy Day». Η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε πως πήρε το ρόλο αλλά και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη, ο οποίος είναι επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Πάρο.

«Αυτή η πρόκληση με ιντριγκάρει πολύ. Είπα αμέσως το ναι, γιατί είχα διαβάσει το βιβλίο και η “Θεοδώρα” είναι από τους χαρακτήρες που έχουν ενδιαφέρον από το πώς φαίνεται και τι τελικά κάνει. Με το που μου είπαν να πάω για κάστινγκ στο Σασμό, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο εκτός από τη “Θεοδώρα”. Κανέναν άλλο ρόλο», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά στον αγαπημένο της, δήλωσε: «Θαυμάζω σε εκείνον ότι είναι εργασιομανής και το έχω κι εγώ αυτό. Οπότε εκεί ταιριάξαμε. Σπρώχνει ο ένας τον άλλο και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλω να θαυμάζω κάποιον, αν δεν το κάνω, δεν έχω λόγο να βρίσκομαι σε μία σχέση. Την αγαπάμε την Κρήτη με τον Λάμπρο. Έχει και μία παλιά ρίζα από εκεί. Ο γάμος είναι κάτι που σκέφτομαι ότι θα ήθελα να συμβεί κάποια στιγμή. Τώρα, δεν σκεφτόμαστε κάτι ιδιαίτερο, είμαστε πολύ καλά εκεί που είμαστε και ό,τι φέρει ο χρόνος…».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ