Η Τζένη Καζάκου μιλάει για την γιαγιά της και τον παππού της: «Είναι ο αρκουδάκος μου»!

Η Τζένη Καζάκου μιλάει για την γιαγιά της και τον παππού της: «Είναι ο αρκουδάκος μου»!

Η κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου, Τζένη, κάνει τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα με τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA « Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στην οικογένεια της, στην σειρά αλλά και στη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, και το «βάρος» που κουβαλάει από την σπουδαία πορεία της.

«Δεν διαβάζω τα σενάρια με τους γονείς μου, θέλω να το κάνω μόνη μου. Είναι ένας δικός μου δρόμος. Ο παππούς μου ήταν καθηγητής μου στη σχολή το πρώτο έτος. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που με έχει δει να παίζω. Δεν ήξερα πώς να του απευθύνομαι, αν του έλεγα παππού να σου κάνω μια ερώτηση, θα αισθάνονταν άσχημα οι υπόλοιποι. Αν έλεγα να σας κάνω μια ερώτηση;, θα ήταν αστείο. Τελικά έμεινα στο «μπορώ να κάνω μια ερώτηση; Είναι ο αρκουδάκος μου», ανέφερε με χιούμορ η νεαρή ηθοποιός.

Στην συνέχεια μίλησε για την γιαγιά της: «Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για την γιαγιά μου και είναι σαν να την έχω γνωρίσει. Με τρομάζει το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μια ταμπέλα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ