Στο νοσοκομείο η Αθηνά Οικονομάκου: «Οι τελευταίες μέρες ήταν λίγο περίεργες..ατυχείς..δύσκολες. Η μοίρα μας χτυπούσε αλύπητα»

Στο νοσοκομείο η Αθηνά Οικονομάκου: «Οι τελευταίες μέρες ήταν λίγο περίεργες..ατυχείς..δύσκολες. Η μοίρα μας χτυπούσε αλύπητα»

Η ηθοποιός διευκρίνισε ότι δεν έχει κορωνοϊό.

Δύσκολες μέρες πέρασε η Αθηνά Οικονομάκου που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο τέσσερις ημέρες, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός έστειλε μήνυμα στις νέες μητέρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα δίνοντάς τους κουράγιο και δύναμη λέγοντας «καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό, μα περισσότερο στις νέες μανούλες που περνάνε δυσκολίες με τα μωράκια τους και νιώθουν τρομοκρατημένες όπως ένιωσα κι εγώ!».

Ωστόσο, δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα, αν δηλαδή είχε θέμα υγείας η ίδια ή κάποιο από τα μικρά της, όπως αφήνει να εννοεηθεί.

«When life gives you lemons, make lemonade»

Με αυτό το αισιόδοξο μήνυμα θα ξεκινήσω και θα σας πω πως η ζωή είναι ωραία, κάθε εμπόδιο είναι για καλό & πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Όλα αυτά δεν τα λέω απλώς για να τα πω,, τα πιστεύω βαθιά, είναι οι οδηγοί μου στη ζωή και αυτές οι σκέψεις είναι που πάντα μου δίνουν δύναμη να αντέχω τις οποίες δυσκολίες εμφανίζονται! Οι τελευταίες μέρες ήταν λίγο περίεργες..ατυχείς..δύσκολες..η μοίρα μας χτυπούσε αλύπητα να το πώ, ο ανάδρομος (δεν ξέρω καν αν έχει) μας γονάτισε..τέλος πάντων ότι και να σας πω είναι λίγο και δεν έχει και νόημα καθώς το σημαντικό είναι πως όλα τα άσχημα που ήρθαν στο δρόμο μας ήταν περαστικά..και είμαι ευγνώμων για αυτό.

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον όλων εσάς που καταλάβατε την αποχή μου από τα social και μου έχετε στείλει τόσα μηνύματα..ολα είναι καλά και φυσικά ερχόνται καλύτερες μέρες

Όλα αυτά σας τα λέω γιατί λόγω προσωπικών προβλημάτων αναβλήθηκε το launch της @projectsoma συλλογής μας και ενώ εχθές ήταν κανονισμένη η εμφάνιση μου στην @elenimenegaki , δυστυχώς αναγκάστηκα να την ακυρώσω γιατί εγώ βρισκόμουν για 4η μέρα στο νοσοκομείο (δεν πρόκειται για κορωνοϊό).

Τέλος καλό όλα καλά όμως! Είμαστε όλοι σπίτι, υγιείς και χαρούμενοι. Σκεφτόμαστε θετικά και προχωράμε!

Στέλνω όλη μου την αγάπη, την συμπαράσταση, την θετική σκέψη σε όλους εσάς που περνάτε δύσκολες στιγμές, γιατί μην ξεχνάμε πως ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό, μα περισσότερο στις νέες μανούλες που περνάνε δυσκολίες με τα μωράκια τους και νιώθουν τρομοκρατημένες όπως ένιωσα κι εγώ!

Το ευχάριστο πάντα μετά από όλα τα άσχημα που μας συμβαίνουν είναι ότι πάντα μετά το πέρας των δυσκολιών και όταν τα πράγματα επιστρέφουν στην κανονική τους ροη, νιώθεις ακόμη πιο δυνατος, ότι μπορείς να τα καταφέρεις ολα..that’s what I m feeling ..i feel like a superhero- supermama», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ