Απίστευτο ατύχημα: Κατέρρευσε η εξέδρα την ώρα που τραγουδούσε ο Τόνι Σφήνος (vid)

Απίστευτο ατύχημα: Κατέρρευσε η εξέδρα την ώρα που τραγουδούσε ο Τόνι Σφήνος (vid)

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχε ο Τόνι Σφήνος την ώρα που έδινε παράσταση και τραγουδούσε την «Ευλαμπία» του Γιάννη Γιοκαρίνη, καθώς η εξέδρα πάνω στην οποία βρίσκονταν υποχώρησε και ο καλλιτέχνης έπεσε στο κενό, χωρίς, ωστόσο, να τραυματιστεί.

Το ατυχές γεγονός δημοσιοποίησε ο ίδιος ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το βίντεο με την πτώση, σχολιάζοντας τον με τον δικό μοναδικό τρόπο.

«Μάγια του Γιοκαρινη, ξόρκια του Γιάννη για να μάθετε, να δείτε τι θα πάθετε και που ακούστηκε δηλαδής γιεγιέδες να τραγουδάνε την Ευλαμπια! Σεισμός πολλών Ρίχτερ ευτυχώς χωρίς θύματα γιατί οι σωστοί οι ντόμπροι καλλιτεχναι μένουν πάντα όρθιοι σε όλες τις αναποδιές 🙂 Προσοχή οδηγίες για ναυτιλομένους : οχι αναπηδήσεις και ξαπλώματα σε εντόνους ρυθμούς συντονισμού πάνω σε μάρμαρα Καρύστου σε πλακοστρωσεις και αγκωνάρια καθώς και σε αετώματα. Μην ανεβαίνετε σε πέργκολες σκαλωσές και σε αυθαίρετες ορθομαρμαρωσεις του Υπεχωδε, μην νταχτιρντιαζετε σε ανισόπεδα τράπεζα και καρέκλες που δεν πατούν σωστά. Αποφύγετε τις σφήνες που έχουν μόνο πρόσκαιρο αποτέλεσμα και επιλέξτε Σφηνο για μόνιμο και σταθερό κράτημα 🙂 Γιατί ο Σφήνος ξέρει και να κρατά την κατακόρυφο..!», έγραψε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ