Σάνεν Ντόχερτι: Η «Μπρέντα» δείχνει την ωμή αλήθεια του καρκίνου με δύο φωτογραφίες

Σάνεν Ντόχερτι: Η «Μπρέντα» δείχνει την ωμή αλήθεια του καρκίνου με δύο φωτογραφίες

«Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο, να ξεπερνά το φόβο του και να αντιμετωπίζει ό,τι μπορεί να βρίσκεται μπροστά του».

Με αφορμή το μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, η Σάνεν Ντόχερτι , την οποία γνωρίσαμε στην σειρά «Beverly Hills», δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τον γολγοθά που περνά απ΄ όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, ενώ πλέον βρίσκεται στο 4ο στάδιο.

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando)

«Είναι όλα ωραία; Όχι, αλλά είναι αληθινά και η ελπίδα μου είναι να ενημερωθούμε περισσότερο και να εξοικειωθούμε με το πώς φαίνεται ο καρκίνος. Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει μαστογραφίες, να κάνει τακτικά τσεκ απ, να ξεπερνά το φόβο του και να αντιμετωπίζει ό,τι μπορεί να βρίσκεται μπροστά του. Όταν ξεκίνησα να κάνω χημειοθεραπεία προσπάθησα να χρησιμοποιήσω ένα cold cap με την ελπίδα να σώσω τα μαλλιά μου. Ενώ για αρκετούς δουλεύει και είναι απίθανο, δεν δούλεψε για μένα. Τα μαλλιά μου άρχιζαν να πέφτουν όταν τα έλουζα, είχα φαλακρά σημεία και έγινε ακόμη πιο δύσκολο να τα καλύπτω.

Τελικά πήρα την απόφαση να ξυρίσω ότι απέμεινε. Ήταν μια μάχη. Αγαπούσα τα μαλλιά μου. Με προσδιόριζαν και μου παρείχαν μια κουβέρτα ασφάλειας. Μοιράζομαι μαζί σας την ημέρα που αποφάσισα να ξυρίσω το κεφάλι μου», έγραψε η ηθοποιός στην λεζάντα των φωτογραφιών και ανέφερε αυτό που την βοηθούσε ψυχολογικά  ήταν να φορά «αστείες πιτζάμες» για να διατηρεί το κέφι της «μου έφτιαξαν το κέφι; Ναι. Έδειχνα γελοία αλλά μέσα σε αυτή τη γελοιότητα, μπορούσα να γελάσω με τον εαυτό μου. Το να βρίσκω κάτι αστείο με βοήθησε να περάσω αυτό που φαινόταν αδύνατο. Ελπίζω πως όλοι θα βρούμε το χιούμορ στο αδύνατο».

Σάνεν Ντόχερτι: Η «Μπρέντα» δείχνει την ωμή αλήθεια του καρκίνου με δύο φωτογραφίες