Σάσα Σταμάτη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τον θάνατο του πατέρα της

Σάσα Σταμάτη: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τον θάνατο του πατέρα της

«Να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου».

Πριν λίγες μέρες η Σάσα Σταμάτη μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου «Super Κατερίνα» είχε προαναγγείλει με δάκρυα στα μάτια ότι θα κυνηγούσε δικαστικά όσους ενεπλάκησαν με την φροντίδα του πατέρα της όταν ήταν άρρωστος, καθώς οδηγήθηκε άδικα στον θάνατο. «Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς μου. Υπάρχουν γιατροί “εγκληματίες” και “φονιάδες” εκεί έξω», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Την Τρίτη με ανακοίνωσή της στο instagram ενημέρωσε ότι προσφεύγει στη δικαιοσύνη αποκαλύπτοντας τι ακριβώς έγινε με το κέντρο αποκατάστασης στο οποίο πήγε τον πατέρα της.

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του. Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ