Ο Φουρθιώτης ποστάρει φωτογραφία του μέσα από το ΚΑΤ και σοκάρει- Καταβεβλημένος και αδυνατισμένος (εικόνα)

Ο Φουρθιώτης ποστάρει φωτογραφία του μέσα από το ΚΑΤ και σοκάρει- Καταβεβλημένος και αδυνατισμένος (εικόνα)

Νοσηλεύεται με κάταγμα στο ισχίο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης λίγες μόλις ώρες αφότου είχε αποφυλακισθεί διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται ακόμα, καθώς υπέστη κάταγμα στο αριστερό του ισχίο.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, όπου δείχνει καταβεβλημένος.

«Μέσα στις δυσκολίες της ζωής που μπορεί να είναι πολλές το σημαντικότερο όμως είναι το θέμα της υγείας που εκεί δεν υπάρχει περιθώριο να μιλήσεις η να αναρωτηθείς το γιατί ! Το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να προσεύχεσαι να γίνει το συντομότερο καλά να μπορέσεις να σηκωθείς να να περπατήσεις να αποκατασταθεί η σπονδυλική στήλη και να ελπίζεις στον θεό και στους γιατρούς να μπορέσεις να γίνεις καλά!

Αυτό είναι το μοναδικό που έχει σημασία η υγεία! 30 μέρες κλινήρης και 3 μήνες να ξανά περπατήσω θέλει υπομονή και πίστη !!! Σε αυτές τις στιγμές και ώρες βλέπεις τη ζωή με άλλη μάτια! Σημασία μόνο έχει η υγεία μας . Ευχαριστώ τους γιατρούς του νοσοκομείου KAT για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να μπορέσω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά και στην συνέχεια να περπατήσω! Ευχαριστώ το θεό που είμαι ζωντανός και πραγματικά σε αυτές τις στιγμές αντιλαμβάνομαι τι πραγματικά έχει σημασία και αυτό που έχει είναι μόνο η ζωή μας! Ευχαριστώ πολύ που είμαι ζωντανός και ελπίζω σύντομα να γίνω καλά! Μην χάνεται την ελπίδα και να έχετε υπομονή γιατί η σοφία του κόσμου είναι όντως σε δυο λέξεις», αναφέρει στην ανάρτησή του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ