Ο Κρατερός Κατσούλης δεν κρύβεται και απαντά με ειλικρίνεια για τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης δεν κρύβεται και απαντά με ειλικρίνεια για τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου

Ο ηθοποιός έχει αποδείξει ότι δεν κρύβεται πίσω από τις λέξεις.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε ο Κρατερός Κατσούλης και μεταξύ άλλων, όπως ήταν φυσικό, ρωτήθηκε και για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο ηθοποιός απάντησε ειλικρινά λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν θεωρώ ότι είναι και ατυχής η κατάληξη».

«Από πέρυσι τον Οκτώβρη έχασε 15 κιλά. Άφησα την πρωινή εκπομπή γιατί δεν μπορούσα να κάνω μόνο αυτό. Αν δεν έφευγα, δεν θα έκανα την ταινία με τη Μιμή Ντενίση. Δεν μετάνιωσα που έκανα τηλεόραση.

Με την Κατερίνα δε χωρίσαμε γιατί κάναμε μαζί εκπομπή. Αυτά ήταν δικά μας θέματα και δεν θεωρώ ότι δεν είναι και ατυχής η κατάληξη. Θεωρώ ότι με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας στον άλλον και κυρίως στα παιδιά μας και την οικογένειά μας αποφασίσαμε να έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και αυτό είναι υπέροχο.

Η προσωπική ζωή μου είναι να προλαβαίνω να ακούω τη σκέψη μου, να ξαναβρώ φίλους, που πλέον δεν θα έχω αυτά τα ωράρια και τα παιδιά.

Το θέμα της υγείας μου ήταν μια τεράστια καμπάνα. Αυτό ήταν η αρχή για να συνειδητοποιήσω αυτό που όλοι μας λέμε, η υγεία πάνω απ’ όλα. Δεν είναι καθόλου απαραίτητο ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε όλα αυτά που θέλουμε, δεν υπάρχει πάντα ο κατάλληλος χρόνος, έρχεται μια μέρα και σου λέει «έκανες αυτά που ήθελες γιατί μπορεί και να μην τα κάνεις», ήταν κάποια από τα βασικά σημεία της συνέντευξης.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ