Ερωτευμένη ξανά η Άντζελα Γκερέκου; Η οργισμένη απάντησή της

Ερωτευμένη ξανά η Άντζελα Γκερέκου; Η οργισμένη απάντησή της

Με γνωστό επιχειρηματία σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η Άντελα Γκερέκου φαίνεται ότι αφήνει πίσω της τις δύσκολες στιγμές του καλοκαιριού, όταν και αποχωρίστηκε τον σύντροφό της, Τόλη Βοσκόπουλο, και προχωρά στη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «Yes»,  η ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Γη της Ελιάς» έχει προχωρήσει την ζωή της και μοιράζεται την καθημερινότητά της με έναν άλλο άνθρωπο.

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, γνωστός επιχειρηματίας έχει κλέψει την καρδιά της. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και υπάρχουν πληροφορίες ακόμα και για το επόμενο βήμα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ήρθε και η οργισμένη απάντησή της για το δημοσίευμα του περιοδικού.

Η ίδια ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία της στην αγκαλιά του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Δεν ειχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλά επειδή βλέπω οτι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα από το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι οτι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες! Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…» Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ