«Επίθεση» σε Τσαλίκη από Γκουντάρα –Κάκκαβα: «Έχω ακούσει πολλές ηλιθιότητες το τελευταίο διάστημα»

«Επίθεση» σε Τσαλίκη από Γκουντάρα –Κάκκαβα: «Έχω ακούσει πολλές ηλιθιότητες το τελευταίο διάστημα»

Άμεση η απάντηση του τραγουδιστή.

Μια κόντρα μεταξύ Γιώργου Τσαλίκη και του ζευγαριού Γρηγόρη Γκουντάρα- Ναταλί Κάκκαβα είχε ξεσπάσει το καλοκαίρι με αφορμή την παρουσίαση του «Big Brother», καθώς είχε συμφωνήσει ο τραγουδιστής με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο, άλλαξαν γνώμη οι ιθύνοντες του καναλιού και το ανέθεσαν στο ζευγάρι.

Έκτοτε, ο Γιώργος Τσαλίκης έχει καταφερθεί αρκετές φορές τόσο στο κανάλι, όσο και στους δύο παρουσιαστές.

Έτσι, σήμερα που βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Πρωινό» ρωτήθηκαν και γι αυτό.

«Επειδή έχω ακούσει πολλές ηλιθιότητες το τελευταίο διάστημα, εγώ είμαι σε αυτό το επάγγελμα 30 χρόνια και όχι απλά δεν έχω φάει τη θέση κανενός, ποτέ, δεν θα το έκανα γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου, αλλά όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω. Έχω βοηθήσει και παιδιά και το κάνω με χαρά.  Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου; (“Όχι”, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας) Ωραία μετά από αυτό δεν χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο», είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Μάλιστα, και η σύζυγός του τοποθετήθηκε με δεικτικό τρόπο λέγοντας: «Επιτρέψτε μας να μη δίνουμε χώρο και χρόνο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές. Ας σεβαστούμε την ημέρα, αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα, τα άλλα είναι αστειότητες και μικροπρέπειες. Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω».

 

Φίλοι του Γιώργου Τσαλίκη, του έστειλαν το βίντεο από την τηλεοπτική συνέντευξη του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα στο «Πρωινό». Ο τραγουδιστής, μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε κατά όσων είπε το ζευγάρι και τους υπενθύμισε πως καταπατήθηκε το συμβόλαιο που είχε με τον ΣΚΑΪ.

«Μόλις μου στείλανε τη συνέντευξη που έδωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά και πραγματικά έμεινα άφωνος. Από την αρχή της καριέρας μου μέχρι τώρα, προσπαθώ να διατηρήσω χαμηλούς τόνους, να έχω σεβασμό, να είμαι στο φως και να κρατάω το ήθος μου και την αξιοπρέπειά μου. Αυτό θα κάνω και σήμερα, όμως αυτό το σημερινό με ξεπέρασε. Ένας άνθρωπος το 2021 που τολμάει να μιλήσει, να διεκδικήσει το δίκιο του, ένας άνθρωπος που καταπατήθηκε το συμβόλαιό του, εσείς βγαίνετε στην ελληνική τηλεόραση που ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει, πάρα πολύ καλά, βγαίνετε και λέτε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και ότι είναι εμμονικός. Είστε αυτοί οι τύποι. Που τους ανθρώπους που διεκδικούν το δίκιο τους, αυτές τις μέρες ειδικά, εσείς τους βγάζετε ψυχασθενείς. Δεν έχω τι να πω. Πραγματικά ντροπή σας. Ντροπή σας. Λυπάμαι τόσο πολύ που λέτε τέτοια πράγματα κατάπτυστα και μηνύσιμα. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ, σ΄ αυτό το επίπεδο να πέσω. Λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά δε θα φοβόμαστε να μιλήσουμε, θα λέμε την αλήθεια μας κι εσείς ας μας βγάζετε τρελούς γιατί έτσι σας συμφέρει. Δεν είμαστε τρελοί όμως, είμαστε αληθινοί. Λυπάμαι. Ντροπή σας» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ