Και η Μαρία Κορινθίου με κορωνοϊό- «Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο»

Και η Μαρία Κορινθίου με κορωνοϊό- «Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο»

Προσπαθούν να προστατέψουν το παιδί.

Μετά τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, και η σύζυγός του, Μαρία Κορινθίου, βγήκε θετική στον κορωνοϊό. Ο ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο, ενώ η ίδια είναι απομονωμένη σε ένα δωμάτιο προκειμένου να μην κολλήσει και το τρίτο μέλος της οικογένειας τους, η κόρη τους, Ισμήνη.

«Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid… Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί.

Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα.

Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας. Δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid.

Προς το παρόν έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση. Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος…», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου σε ανάρτησή της στο instagram.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ