Η ειλικρίνεια της Ελένης Ράντου: «Άντε καλέ, ερωτευμένοι μετά από τόσα χρόνια»

Η ειλικρίνεια της Ελένης Ράντου: «Άντε καλέ, ερωτευμένοι μετά από τόσα χρόνια»

Χωρίς να ωραιοποιήσει τη σχέση της με τον σύζυγό της μίλησε για κάτι πιο βαθύ από τον έρωτα.

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι ζευγάρι για πάρα πολλά χρόνια και πλέον συνυπάρχουν καις το θέατρο. Η ηθοποιός σκηνοθετεί τη μουσική παράσταση «Κοινή Ησυχία», που πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της.

Μάλιστα, μετά την πρεμιέρα τους το ζευγάρι έκανε κοινές δηλώσεις στις κάμερες και για μια ακόμη φορά ήταν απολαυστικοί. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκαν στο πως βίωσαν την επαγγελματική τους συνεργασία. «Ήταν απαίσια που με σκηνοθετούσε. Είναι πολύ αυστηρή, πάρα πολύ αυστηρή. Έπρεπε να στηθούμε σε κάθε στιγμή, αυτό για μας ήταν άγνωστο», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Παράλληλα, μίλησαν με πάσα ειλικρίνεια για την σχέση τους. «Είναι σαν να είμαστε σπίτι μας. Για κάποιο λόγο κάνουμε ωραία παιδιά, είτε κανονικά, είτε καλλιτεχνικά. Άντε καλέ, ερωτευμένοι μετά από τόσα χρόνια. Περνάς σε άλλη φάση, υπαρξιακής ανάγκης. Είναι πολύ πιο βαθύ από έναν έρωτα», είπε η Ελένη Ράντου, ενώ ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συνέχισε με χιούμορ «Εγώ ερωτευμένος με αυτό;» πειράζοντας τη σύζυγό του και συμπλήρωσε: «Χωρίς Ελένη, ζωή δεν υπάρχει».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ