Γενέθλια για τη Βίκυ Σταυροπούλου με δύο εκπλήξεις και δύο τούρτες! (εικόνες)

Γενέθλια για τη Βίκυ Σταυροπούλου με δύο εκπλήξεις και δύο τούρτες! (εικόνες)

Μία από την κόρη της και μία από τους συνεργάτες της.

Τα γενέθλιά της είχε η Βίκυ Σταυροπούλου και η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, της ετοίμασε ένα μίνι πάρτι.
Έφτιαξε μια τούρτα, κάλεσε τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τον Τίμο Ζαχαράτο και τραγούδησαν όλοι μαζί στην ηθοποιό το « Happy Birthday».

Γενέθλια για τη Βίκυ Σταυροπούλου με δύο εκπλήξεις και δύο τούρτες! (εικόνες)

Οι εκπλήξεις για την Βίκυ Σταυροπούλου συνεχίστηκαν και στο live του «Just the 2 of us» με όλους τους συμμετέχοντες του σόου. Ξαφνικά έσβησαν τα φώτα και εμφανίστηκε ο Νίκος Κοκλώνης με τους συντελεστές της παραγωγής, κρατούσε μια εντυπωσιακή τούρτα και ευχήθηκαν στην ηθοποιό. Η Βίκυ Σταυροπούλου έσβησε συγκινημένη τα κεράκια της και αποκάλυψε ότι είναι η πρώτη φορά που γιορτάζει τα γενέθλιά της στην τηλεόραση.

Γενέθλια για τη Βίκυ Σταυροπούλου με δύο εκπλήξεις και δύο τούρτες! (εικόνες)
Η Δανάη Μπάρκα είχε στείλει στη μαμά της δημόσιες ευχές από το πρωί γράφοντας ένα πολύ όμοrφο μήνυμα στο instagram που το συνόδευε με μία κοινή τους φωτογραφία.

Χρόνια πολλά μαμά!♥
Όχι, έτσι απλά για το τυπικό, αλλά σου εύχομαι να ζήσεις όντως πολλά χρόνια, γιατί άνθρωποι αν εσένα ομορφαίνουν τον κόσμο. Άνθρωποι δίκαιοι, άνθρωποι ειλικρινείς, άνθρωποι αγνοί, άνθρωποι καλοί, άνθρωποι με τόση αγάπη μέσα τους, που δίνουν περισσότερη κι από όση πήραν!
Δεν ξέρω αν είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου, αλλά είσαι η μαμά που κανείς τον δικό μου κόσμο να είναι ο καλύτερος που υπάρχει. Είσαι η μαμά που έκανες τις περισσότερες γκάφες,τις μεγαλύτερες τρέλες και τα πιο «ακατάλληλα» πράγματα για ένα παιδί και τελικά ήταν τα πιο κατάλληλα που μπορούσα να φανταστώ.
Γιατί ό,τι κι αν συνέβαινε, γινόταν με γνώμονα την αγάπη. Γιατί ό,τι κι αν είχες να αντιμετωπίσεις στην ζωή σου, όσα βάσανα, όσους εξωτερικούς παράγοντες, όσα άγχη, όσες δύσκολες στιγμές, εσύ πάντα έβρισκες τρόπο να σκορπίζεις φως.
Είσαι η πιο ανακουφιστική αγκαλιά στο κλάμα μου,η ωραιότερη αγκαλιά στην χαρά μου και το πιο αναγκαίο τηλεφώνημά μου.
Σ’ ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ για την ζωή που έζησα χάρη σε εσένα -δεν εννοώ τα υλικά, γιατί άλλωστε δεν τα είχαμε πάντα- την γεμάτη αγάπη ζωή εννοώ.
Σε ευχαριστώ για τα γέλια που μου έχεις χαρίσει. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να φροντίζω όποιον με χρειάζεται. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να κάνω πάντα ό,τι περνάει από το χέρι μου για να δω έναν άνθρωπο να χαμογελάει, είτε γνωστό μου είτε άγνωστο. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να ζητάω συγνώμη και να βλέπω τα λάθη μου. Σε ευχαριστώ που με έμαθες να με αφορούν οι γύρω μου. Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ♥
Κι όταν μετά απο χρόνια μιλάω για σένα, θα έχω σίγουρα να πω με ένα γιγαντιαίο χαμόγελο “η μαμά μου γεννήθηκε, έκανε τον κόσμο καλύτερο, έκανε τους γύρω της να χαμογελάσουν και να γελάσουν, έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε για όλους και μετά μας έκανε ομορφότερους ανθρώπους”.
Η ευχή μου είναι να είσαι πάντα γεμάτη από αγάπη, γεμάτη από φως, γεμάτη από αλήθεια, γεμάτη από ανθρώπους που σου δίνουν ωραία συναισθήματα. ♥
Σ’αγαπω, σε ευχαριστώ! Άλλες φορές με μεγάλωσες εσύ,άλλες σε μεγαλωσα εγώ. Πάντως, κοιτώντας πίσω, ωραία μεγαλώσαμε μαμά και τα καταφέραμε. Έκανες ο,τι καλύτερο μπορούσες και αυτό σε κάνει μία τέλεια μανούλα ♥».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ