Πολύ δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Σταρόβα

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Σταρόβα

Βαρύ πένθος για τον καλλιτέχνη.

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο Δημήτρης Σταρόβας, όπως αποκάλυψαν οι συνεργάτες του στην εκπομπή  «Όλα Γκουντ», από την οποία απουσιάζει. Ο καλλιτέχνης έχασε την μητέρα του, η οποία τον μεγάλωσε μόνη της και ήταν και μάνα και πατέρας για αυτόν, αφού δεν γνώρισε ποτέ τον βιολογικό του πατέρα.

είναι απόψε ο Δημήτρης Σταρόβας και το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο στην έναρξη της εκπομπής.

«Δεν είμαστε κι οι τέσσερις αυτό το Σάββατο. Ο Δημήτρης Σταρόβας δεν είναι μαζί μας σήμερα. Χθες έφυγε η μανούλα του. Μια μαμά που την αγαπούσε πολύ και τής είχε τεράστια αδυναμία. Η μαμά Λίτσα, που ήταν μάνα και πατέρας για τον Δημήτρη μιας και δεν γνώρισε τον βιολογικό του πατέρα, που έκανε τρεις δουλειές για να τον μεγαλώσει. Την είχε έγνοια να την πάρει τηλέφωνο κάθε πρωί. Την είχε στην καρδιά του και στην ψυχή του. Δημήτρη τα θερμά μας συλλυπητήρια. Να είσαι καλά να τη θυμάσαι, καλό παράδεισο στην μανούλα σου», ανέφερε η Νάταλι Κάκκαβα στην έναρξη της εκπομπής.

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο και ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας και είπε δυο λόγια για την μεγάλη απώλεια που βιώνει ο συνεργάτη τους.: «Ήταν το κορίτσι του κι αυτή η απώλεια είναι πολύ μεγάλη. Θέλω να του πω να είναι γερός και να την σκέφτεται και να την θυμάται. Να λέμε σε αγαπώ στα πρόσωπα που έχουμε δίπλα μας. Να μη το ξεχνάμε. Αυτή η απώλεια είναι πολύ σκληρή. Το κλείνουμε. Μητσάρα μου είμαστε δίπλα σου, σε αγαπάμε και σε καταλαβαίνουμε».

 

Μάλιστα, την Κυριακή το απόγευμα ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση:

«Σήμερα αποχαιρέτησα για πάντα τη μητέρα μου… Άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Παρασκευής 12 Νοέμβρη. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ταλαιπωρίας, ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί και να ησυχάσει. Χρειάζομαι μερικές μέρες προσαρμογής για να επανέλθω γιατί όσο σκληρό και αν ακούγεται, η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να συνεχίζεται. Ευχαριστώ όλους, γνωστούς και μη για τη συμπαράσταση», έγραψε.

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Σταρόβα

ΚΛΕΙΣΙΜΟ