Η επίθεση του Καπουτζίδη στον Μουτσινά και η ξεκάθαρη θέση της Καινιούργιου

Η επίθεση του Καπουτζίδη στον Μουτσινά και η ξεκάθαρη θέση της Καινιούργιου

Όλα όσα κατηγορεί ο Σερραίος σεναριογράφος τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Καπουντζίδης παραχώρησε συνέντευξη στο propaganda.gr και μεταξύ άλλων άφησε αιχμές για Έλληνα παρουσιαστή, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Νίκο Μουτσινά λέγοντας:

«Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε”».

Την συνέντευξη σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα στον Alpha, στηρίζοντας τον Νίκο Μουτσινά, ενώ χαρακτήρισε τον Γιώργο Καπουτζίδη «άδικο».

«Πρόκειται ξεκάθαρα για τον Νίκο Μουτσινά. Τον Γιώργο τον σέβομαι, τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά είναι πολύ άδικος με τον Νίκο. Ξεκινήσαμε μαζί με τον Νίκο και δεν φαντάζεστε το πόσα ταλέντα έχει αναδείξει από τα τοπικά κανάλια. Ποτέ δεν γινόταν κριτική με κακία. Και αν κάτι ξέφευγε ζήταγε πάντα συγγνώμη δημόαι. Πόλλά από τα πρόσωπα που σχολιάζει όλα αυτά τα χρόνια του στέλνουν δώρα, γλυκά, τον λατρεύουν. Η Ιωάννα Μαλέσκου που την αποθέωνε και της άνοιξε μια μεγάλη πόρτα. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην κοροϊδία και τη σάτιρα.

Ο Νίκος είναι ο παρουσιαστής ο οποίος έχει πάει να παίξει με μονοκάμερο σε τοπικό κανάλι της επαρχίας, σε σίριαλ. Δεν κάνει τίποτα με κακία σε αυτό το κομμάτι. Ο Νίκος δεν κοροϊδεύει, τους δίνει ένα βήμα. Μόνο με καλοσύνη κάνει ότι κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ