Η Ρούλα Ρέβη θυμάται τη πρόωρη γέννα της με φωτογραφίες από εκείνες τις ημέρες και συγκινεί (εικόνες)

Η Ρούλα Ρέβη θυμάται τη πρόωρη γέννα της με φωτογραφίες από εκείνες τις ημέρες και συγκινεί (εικόνες)

Στέλνει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια θέση.

Παγκόσμια ημέρα προωρότητας σήμερα και η Ρούλα Ρέβη θυμάται τις δύσκολες αλλά γλυκιές στιγμές που έζησε με τον Αποστόλη Τότσικα, καθώς η ίδια έφερε στο κόσμο τα δίδυμα παιδιά της πολύ πρόωρα και χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο 73 μέρες.

Η γνωστή φωτογράφος μοιράστηκε με τους φίλους της φωτογραφίες από τα πρώρα μωρά της και έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που βιώνουν δύσκολες εγκυμοσύνες.

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά. Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται! Σήμερα παγκόσμια μέρα προωρότητας, αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί! Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα, σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε! Μαμάδες εκεί στον διάδρομο, σας αγαπώ σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι, και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!», σχολίασε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ