Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου: Πέθανε ο πατέρας του την ώρα που έτρεχε στον Μαραθώνιο

Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου: Πέθανε ο πατέρας του την ώρα που έτρεχε στον Μαραθώνιο

«Στον τερματισμό όταν σήκωνα τα χέρια ψηλά για την θεία μου δεν γνώριζα, ότι εκεί μαζί της, είναι και ο μπαμπάκας μου».

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου και η οικογένειά του, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, από κορωνοϊό. Ο σεφ έκανε μια συγκινητική ανάρτηση και αποκάλυψε ότι το δυσάρεστο γεγονός συνέβη την περασμένη Κυριακή, ενώ ο ίδιος έτρεχε στο μαραθώνιο και ήθελε να τερματίσει και να το αφιερώσει στη θεία του, η οποία έχει φύγει και αυτή από κορονοιό.

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν ένας μαραθώνιος. Μεταφορικός πιο πολύ αλλά και κυριολεκτικός. Την Κυριακή είχα βάλει στόχο μέσα μου αν και χωρίς πολύ προπόνηση να κάνω τον μαραθώνιο κάτω από 4 ώρες. Αφιερωμένος στην θεία μου και στο πατέρα μου που ήταν στο νοσοκομείο ήθελα να τα καταφέρω και τα κατάφερα.

Στον τερματισμό όταν σήκωνα τα χέρια ψηλά για την θεία μου δεν γνώριζα, ότι εκεί μαζί της, είναι και ο μπαμπάκας μου. Το σκέφτηκα αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Έφυγε την ώρα που έτρεχα σαν να μου έλεγε συνέχισε να παλεύεις για την ζωή με χαμόγελο και εγώ θα είμαι εδώ ψηλά να σε καμαρώνω.

Πάντα τρέχω χαμογελαστά και έτσι πάντα θα κάνω. Ο δρόμος για τον Βόλο την Δευτέρα δεν ήταν ίδιος και δεν θα είναι ποτέ ίδιος όπως ταξίδευα μαζί του από μικρό παιδί. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ο Covid 19 είναι εδώ. Εμβολιαστείτε..τόσο απλά. Ευχαριστώ όλους μου τους καλούς φίλους και τους δικούς μου ανθρώπους ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που είναι δίπλα μου και στις χαρές και στις λύπες», το μήνυμά του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ