Ο Βασίλης Κούκουρας αποκάλυψε στη Μενεγάκη την ηλικία του και μείναμε όλοι άφωνοι – Δεν πίστευε στα αυτιά της!

Ο Βασίλης Κούκουρας αποκάλυψε στη Μενεγάκη την ηλικία του και μείναμε όλοι άφωνοι – Δεν πίστευε στα αυτιά της!

«Με συγχωρείς, τι έχεις κάνει Βασίλη μου;»

Ο Βασίλης Κούκουρας είναι ένας αγαπημένος ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως «Μάνθος Φουστάνος» στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Οι τηλεθεατές λάτρεψαν και λατρεύουν ακόμα και τώρα αυτή τη σειρά, ενώ και ο καλύτερος φίλος του «Καντακουζηνού» με τις ιδιαίτερες ατάκες του παραμένει ακόμα συμπαθής.

Ωστόσο, φέτος ο ηθοποιός συμμετέχει σε ένα εξίσου επιτυχημένο σίριαλ. Πρόκειται για το «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που προβάλλεται κάθε Παρασκευής το Mega. Με αφορμή αυτό τη σειρά ο Βασίλης Κούκουρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη ροή της κουβέντας αποκάλυψε την ηλικία του, αφήνοντας έκπληκτη την παρουσιάστρια αλλά και εμάς που το ακούσαμε, αφού είναι 60 χρονών!

«Όταν έπαιζα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήμουν 30 φεύγα, όχι 32 αλλά γύρω στα 40», είπε και η Ελένη Μενεγάκη ξαφνιάστηκε και άρχισε να υπολογίζει και αναφώνησε:

«Ρε συ, πες μου τι κάνεις; Ρωτάνε εμένα; Μην με ξαναρωτήσετε τίποτα στον Βασίλη θα πηγαίνετε! Με συγχωρείς, τι έχεις κάνει Βασίλη μου; Έχεις περάσει στεναχώριες; Έχεις προσέξει τη διατροφή σου, κοιμάσαι νωρίς, δεν είχες σκαμπανεβάσματα στο βάρος σου…».

Δείτε το βίντεο μετά το 3:00

ΚΛΕΙΣΙΜΟ