O Σπύρος Σούλης στόλισε ένα πανέμορφο και εντυπωσιακό δέντρο- Μας δείχνει βήμα βήμα πως και μας δίνει ιδέες! (εικόνες)

O Σπύρος Σούλης στόλισε ένα πανέμορφο και εντυπωσιακό δέντρο- Μας δείχνει βήμα βήμα πως και μας δίνει ιδέες! (εικόνες)

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε και ο Σπύρος Σούλης ξεκινώντας από τον στολισμό του δέντρου.

Για άλλη μια χρονιά ο αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων στόλισε ένα τεράστιο και εντυπωσιακό δέντρο, το οποίο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του και τόνισε την τάση των χρωμάτων για την φετινή χρονιά.  Μεταξύ άλλων τονίζει ότι για κάθε 30 εκατοστά δέντρου χρειάζονται 100 λαμπάκια

«Έτοιμο το δέντρο και φέτος! Αυτή την χρονιά τα χρώματα των Χριστουγέννων μου είναι εντυπωσιακά, ζεστά, φωτεινά αλλά και παραδοσιακά! Κλασικά και διαχρονικά! Kόκκινες, πράσινες αλλά και λίγες χρυσές μπάλες για έξτρα λάμψη, αμέτρητα λαμπερά vintage στολίδια, all time classic ξύλινοι καρυοθραύστες, μπόλικο ψεύτικο χιόνι, κλαδιά με red berries και τούφες από χρυσές φτέρες για «γέμισμα», και βέβαια, μεγάλα elements γύρω από το δέντρο! Όλα αυτά συνθέτουν ένα άκρως ονειρικό και εορταστικό σκηνικό!

Φέτος για το δέντρο μου επέλεξα όλα τα στολίδια από το εκπληκτικό @nedadecorations. Ο Τάσος Δημοσθενιάδης έχει κάνει μοναδικές χριστουγεννιάτικες επιλογές – δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω! 

Σε όποια χρώματα και αν επιλέξετε να στολίσετε το δέντρο σας φέτος, μην ξεχνάτε ότι ο καλύτερος στολισμός γίνεται παρέα με τους αγαπημένους μας και τα ομορφότερα δέντρα είναι αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε!

Καλές γιορτές! Ho Ho Ho», σχολίασε στο instagram.

Δείτε βήμα βημα πως το στολίζει στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο youtube και ειναι ο: https://bit.ly/SpirosSoulisYouTube

ΚΛΕΙΣΙΜΟ