Γιώργος Αμούτζας εξηγεί γιατί έχει διαφορετικό επίθετο με τον πατέρα του που είναι άνθρωπος του χώρου!

Γιώργος Αμούτζας εξηγεί γιατί έχει διαφορετικό επίθετο με τον πατέρα του που είναι άνθρωπος του χώρου!

Αποκαλυπτικός ο «Νικηφόρος».

Ο Γιώργος Αμούτζας είναι ένας ηθοποιός που ξεκίνησε πριν λίγα χρόναι τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική και φέτος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Νικηφόρου» στη σειρά «Σασμός».

Ο νεαρός ηθοποιός  βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@star» στο Star και μίλησε για τον σειρά που σαρώνει φέτος στην τηλεθέαση, ενώ εξήγησε γιατί επέλεξε να κρατήσει το δεύτερο επώνυμο του γνωστού στον καλλιτεχνικό χώρο πατέρα του, το οποίο το γνωρίζουν ελάχιστοι.

Πατέρας του είναι ο Σταύρος Αμούτζας Δελλής, ο οποίος μαζί με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο έχει ιδρύσει τη δραματική σχολή Ίασμος. «Ο πατέρας μου προβληματίστηκε όταν του είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Έχω διαφορετικό επίθετο με τον πατέρα μου επειδή δεν έψαξα την εύκολη λύση. Ο πατέρας μου είναι γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο με το επίθετο Δελλής, ενώ εγώ με το κανονικό μας, Αμούτζας», εξήγησε και ανέλυσε το ρόλο του:

«Ο Νικηφόρος είναι ένας ήρωας, ένα παιδί που έχει υποστεί πολλά και δεν έχει φταίξει σε τίποτα. Έχει αναπάντητα ερωτήματα και έχει μπει στη διαδικασία να τα ψάξει για να πάρει κάποιες απαντήσεις. Οι απαντήσεις για τον Νικηφόρο είναι τόσο κοντά του που δεν μπορεί καν να τις φανταστεί. Ο Νικηφόρος έχει μια υποψία ότι η μητέρα του έχει σχέση με τον Μαθιό. Δεν είναι καχύποπτος απέναντι στον Μαθιό. Ο λόγος του απέναντι σε εκείνον είναι συμβόλαιο. Είναι το στήριγμά του».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ