Η Ματίκα σε μια προσωπική εξομολόγηση για τον Ιορδανίδη: «Του χτύπησα πολλές φορές το καμπανάκι έπρεπε οπωσδήποτε κάτι να γίνει»

Η Ματίκα σε μια προσωπική εξομολόγηση για τον Ιορδανίδη: «Του χτύπησα πολλές φορές το καμπανάκι έπρεπε οπωσδήποτε κάτι να γίνει»

Η ηθοποιός μίλησε για τον γάμο τους.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Dot» στον ΣΚΑΪ βρέθηκαν η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης. Το ζευγάρι που μετά από 14χρόνια κοινής συμβίωσης και την απόκτηση δύο παιδιών παραμένει αγαπημένο και σε κάθε τους συνέντευξη τονίζουν τη σημασία της συντροφικότητας, ένα βασικό «συστατικό» του γάμου τους.

Αρχικά, η ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς αντιμετώπισε την αλλαγή του σύζυγού της στην εξωτερική εμφάνισή του με τα παραπανίσια κιλά που είχε. «Ο Τάσος όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο επιχειρείν του θεάτρου είχε αφήσει παρά πολύ το κομμάτι της εμφάνισης του. Το είχε παραμελήσει τρομερά, δεν προλάβαινε, ξεσπούσε στις ένοχες απολαύσεις της ζωής. Κρυβόταν πίσω από ρόλους, κάποια στιγμή στην καραντίνα τα πράγματα έφτασαν στο αμήν, σε σημείο που εγώ που δεν ασχολούμαι με αυτά του είπα “Τάσο πρέπει όπωσδήποτε κάτι να γίνει”. Του χτύπησα το καμπανάκι πολλές φορές», είπε.

Έπειτα, ο ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την γυναίκα του λέγοντας ότι αυτό που θαυμάζει πρωτίστως πάνω της είναι η ακεραιότητά της. «Θαυμάζω την ακεραιότητά της. Το λέω πάντα όταν με ρωτάνε. Δεν έχω συναντήσει πιο ακέραιο άνθρωπο από την κυρία. Δεν πρόκειται ποτέ για το συμφέρον της και το συμφέρον κάποιου δικού της, όσο και να αγαπάει τον εαυτό της και όσο και να αγαπάει και τους γύρω της, να αδικήσει κάποιον. Επίσης έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η Θάλεια είναι ουσιαστικά καλή μάνα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ