Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη εξομολογείται: «H αδελφή μου είναι ομοφυλόφιλη και τη στηρίζω. Στην αρχή σοκαρίστηκα»

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη εξομολογείται: «H αδελφή μου είναι ομοφυλόφιλη και τη στηρίζω. Στην αρχή σοκαρίστηκα»

Με αφορμή τον ρόλο της σε παράσταση.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της στην παράσταση, όπου υποδύεται μια ομοφυλόφιλη, για το κίνημα metoo, αλλά και για την μητρότητα.

«Δε μπορώ να πω πως ο ρόλος μου στην παράσταση έχει ιδιαιτερότητα, είναι ομοφυλόφιλη. Δεν είναι πρόκληση ο ρόλος αυτός. Δεν θεωρώ πως είμαστε ιδιαίτερα δεκτικοί με την ομοφυλοφιλία, συμβαίνει σε μια κοινωνία, δεν μπορούμε να πιέσουμε κάποιον.

Και η αδελφή μου είναι ομοφυλόφιλη και τη στηρίζω πολύ σε αυτό. Στην αρχή σοκαρίστηκα όταν μου το είπε γιατί ήταν μικρή σε ηλικία και δεν ήξερα αν έχει κατασταλάξει. Πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ότι είναι πρόβλημα η ομοφυλοφιλία, δεν είναι.

Η μητρότητα έχει αλλάξει τη ζωή μου, είμαι εκεί παρούσα για έναν άλλον άνθρωπο. Δεν θεωρώ την παρεμβατικότητα στα παιδιά προστασία. Λέμε ότι κάποια στιγμή θέλουμε να κάνουμε ένα δεύτερο παιδί. Δεν έχουμε πολλή βοήθεια με το παιδί και περνάμε λίγο δύσκολα.

Είναι πολύ σοβαρό το metoo και δίνει τη δυνατότητα να μπαίνουν στη θέση τους. Η ουδετερότητα δεν είναι στάση. Είναι πιο υγιές σαν κοινωνία να παίρνουμε θέση, για το τι είναι αποδεκτό και τι όχι»,ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ