Η Πέμη Ζούνη μιλά για την σοβαρή περιπέτεια υγείας της κόρης της

Η Πέμη Ζούνη μιλά για την σοβαρή περιπέτεια υγείας της κόρης της

«Ήταν πολύ σοβαρό. Είχε μηνιγγίωμα».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε η Πέμη Ζούνη και εμταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μάθημα ζωής που πήρε από την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε η κόρη της στα 24 της για μηννιγίωμα στο κεφάλι.

«Ήταν πολύ σοβαρό αλλά είναι πάρα πολύ καλά, παρότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση γιατί τελικά ο όγκος ήταν καλοήθης. Απλώς ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχε μηνιγγίωμα… το 2018, στα 24 της.

Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά.

Στην Αγγλία που έγινε η εγχείρηση, στα λένε εσένα πρώτα. Υπογράφει ο ασθενής πρώτα. Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού… Έπρεπε να τα υπογράψει αυτά. Ήταν τόσο αισιόδοξη, τόσο γελαστή, τόσο «πάμε», που αυτό μας είχε δώσει σε όλους αυτήν την γελαστή ματιά.

Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος. Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά.