Καθηλώνει ο Γιώργος Τσαλίκης: Eξομολογείται πως είπε στην έγκυο-τότε- γυναίκα του για το θανατηφόρο τροχαίο του αδερφού της

Καθηλώνει ο Γιώργος Τσαλίκης: Eξομολογείται πως είπε στην έγκυο-τότε- γυναίκα του για το θανατηφόρο τροχαίο του αδερφού της

«Έπρεπε να κοιτάξω την γυναίκα μου στα μάτια και να την κοροϊδέψω».

Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν ο καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά» στο OPEN, το βράδυ της Πέμπτης και μεταξύ άλλων μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή που έχουν περάσει με την σύζυγό το. Αυτή ήταν ο θάνατος του αδερφού της σε τροχαίο. Ένα τραγικό γεγονός, το οποίο το έμαθε πρώτος και έπρεπε να της το πει, ενώ ήταν έγκυος.

«Ήταν φρίκη, φρικαλέο όταν χάσαμε τον αδελφό της Δώρας, τον Γιώργο, πολύ νέος. Ότι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Ότι χειρότερο. Όταν έπαθε το τροχαίο, ήμουν στα MVA με κρεμασμένο το βραβείο από το καλύτερο ντουέτο με την Έλλη Κοκκίνου και η Δώρα ήταν έγκυος τον Χάρη. Με πήραν τηλέφωνο, άκουσα ουρλιαχτά και σειρήνες. Με έβγαλε από το θέατρο Πέτρας ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής για να μπορέσω να φύγω γρήγορα. Έφτασα στο νοσοκομείο και εκεί μου είπαν ότι έχει τελειώσει.

Για να μπω στη διαδικασία να το πω στη Δώρα έπρεπε να μιλήσω με την γυναικολόγο της και να μου δώσει ένα ηρεμιστικό χάπι, το οποίο έπρεπε να το κόψω και να το βάλω σε κάτι γλυκό ή αλμυρό για να το φάει το πρωί. Πήγα σε ένα φαρμακείο κλαμμένος και χτύπησα το παραθυράκι στον Πειραιά. Άνοιξε ο φαρμακοποιός, ζήτησα το ηρεμιστικό και κούνησε το κεφάλι γιατί με είδε και σκέφτηκε πως είμαι κόκκαλο. Γύρισα στο σπίτι και έπρεπε, μετά από τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί, να την κοιτάξω στα μάτια και να την κοροϊδέψω. Ήμουν στα γόνατα για δυο ώρες,, προσευχόμουν και παρακαλούσα να μην με καταλάβει.

Επειδή έχουμε ένα μεγάλο σπίτι που έχει και ασανσέρ, όταν είδα να κατεβαίνει το ασανσέρ, σηκώθηκα και έδωσα την μεγαλύτερη παράσταση της ζωής μου», ήταν η καθηλωτική εξομολόγηση του τραγουδιστή.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ