Μιχάλης Αλικάκος: Οι εξωσωματικές της συζύγου του και το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας του

Μιχάλης Αλικάκος: Οι εξωσωματικές της συζύγου του και το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας του

«Να απαντάς με υπομονή όσο ψυχοφθόρο κι αν είναι. Και είναι πολύ ψυχοφθόρο».

Την φετινή σεζόν τον βλέπουμε στη σειρά «Σασμός» να υποδύεται τον «Διονύση Μαρκάκη», ένα πρόσωπο που παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Αλικάκο, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή « Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε για την γυναίκα του, την κόρη αλλά και την δύσκολη κατάσταση που βιώνει με την μητέρα του.

«Ήμασταν συμμαθητές. Ήρθε σε μια πρεμιέρα, της έκανα αίτημα φιλίας. Μετά από κάποιους μήνες με πήρε τηλέφωνο για κάτι επαγγελματικό. Συναντηθήκαμε και τη φλέρταρα. Από εκείνη τη στιγμή είμαστε μαζί. Δεν παντρευτήκαμε, κάναμε σύμφωνο συμβίωσης. Με έχει συγκλονίσει η γυναίκα μου, το λέω και συγκινούμαι, την έχω αγαπήσει ακόμα περισσότερο. Αυτό το πλάσμα (η κόρη του) ήρθε μετά από προσπάθεια 3 εξωσωματικών οπότε είναι πολύ πιο βαθύ και ιερό αυτό το δώρο», ανέφερε για την σύντροφό του, Βιβή , κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη.

Μάλιστα, ο ηθοποιός βιώνει μια πολύ δύσκολη κατάσταση με την οικογένειά του, καθώς η μητέρα του είναι σε προχωρημένο στάδιο άνοιας.

«Η μητέρα μου ήταν αναρχικό στοιχείο, με τα κρασάκια της, τα τραγουδάκια της. Χρησιμοποιώ το ήταν γιατί αισθάνομαι τη μητέρα μου ως ζωντανή νεκρή γιατί είναι σε ένα στάδιο προχωρημένης άνοιας. Δεν μας αναγνωρίζει πια. Μας συμβούλευσαν πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε σε ανθρώπους με άνοια. Να απαντάς με υπομονή όσο ψυχοφθόρο κι αν είναι. Και είναι πολύ ψυχοφθόρο», αποκάλυψε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ