Αιμίλιος Χειλάκης: «Συνάδελφος είπε στον σκηνοθέτη να μην με πάρουν στις Άγριες Μέλισσες»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Συνάδελφος είπε στον σκηνοθέτη να μην με πάρουν στις Άγριες Μέλισσες»

Τα λέει έξω από τα δόντια ο ηθοποιός.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης την Κυριακή βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού στον Alpha και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύεται τον κακό «Ακύλα».

Ωστόσο, ο ηθοποιός άφησε ξεκάθαρες αιχμές για συνάδελφό του, που, όπως υποστήριξε,  είχε πει στον σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτο να μην τον πάρει για τον ρόλο.

«Κάποιος δυστυχής συνάδελφος είπε να μην πάρουν τον Χειλάκη στις Άγριες Μέλισσες. Δεν πειράζει… Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ασχολούνται με τους άλλους και όχι να δημιουργούν ανάγκη για να δημιουργήσουν κάτι. Δεν πειράζει. Αφήστε το. Ξέρει αυτός που το έχει κάνει, τι έχει κάνει και νομίζω πως δεν χρειάζεται να συνομιλήσουμε με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ας συνομιλούμε με συμπεριφορές σπουδαίων ανθρώπων.

Είχε γραφτεί ο ρόλος και με πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Χαρίτος και μου λέει “σου έχω κάτι που αν αρνηθείς θα είναι χαζομάρα σου”. Όταν μου τον περιέγραψε, δέχτηκα αμέσως, χωρίς να διαβάσω τίποτα», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ