Κώστας Δίγκας: Δείτε πως είναι σήμερα ο κούκλος «Ρένος» από τη «Λάμψη»!

Κώστας Δίγκας: Δείτε πως είναι σήμερα ο κούκλος «Ρένος» από τη «Λάμψη»!

Παραμένει ένα γοητευτικός άνδρας.

Συνέντευξη στο « Mega Καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη παραχώρησε ο Κώστας Δίγκας, όπου μίλησε για την εποχή που έπαιζε στη «Λάμψη», για το τι κάνει σήμερα αλλά και για την κόρη του.

«Από πλευράς αναγνωρισιμότητας ρόλος στη “Λάμψη” ήταν κομβικός αλλά δεν με βοήθησε καλλιτεχνικά, μάλλον ζημιά μου έκανε. Μετά τη Λάμψη κανείς δεν μου πρότεινε δουλειά, στιγματιστήκαμε σχεδόν όλοι και δεν βρίσκαμε εύκολα δουλειά. Είχα ταυτοποιηθεί ως « Ρένος» και ήταν μια δύσκολη περίοδος. Ήθελα να φύγω νωρίτερα αλλά υπήρχαν συμβόλαια και έτσι έφυγα στα 4 χρόνια. Τώρα ασχολούμαι με την συγγραφή θεατρικών έργων, σκηνοθέτησα και μια ταινία μικρού μήκους και βραβεύτηκε σε δυο φεστιβάλ. Τον Χρήστο Πολίτη από τότε δεν τον έχω ξαναδεί.

Κώστας Δίγκας: Δείτε πως είναι σήμερα ο κούκλος «Ρένος» από τη «Λάμψη»!Κώστας Δίγκας: Δείτε πως είναι σήμερα ο κούκλος «Ρένος» από τη «Λάμψη»!

Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός, με ρώτησαν αν τρελάθηκα και μου είπαν ότι δεν θα έχω να φάω. Η κόρη μου είναι ηθοποιός και είμαστε αγαπημένοι και πιο πολύ φίλοι, είμαι υπέρ του να κάνει ότι θέλει», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ