Η Ευγενία Δημητροπούλου υιοθέτησε κοριτσάκι! Η πρώτη τους τρυφερή φωτογραφία (εικόνα)

Η Ευγενία Δημητροπούλου υιοθέτησε κοριτσάκι! Η πρώτη τους τρυφερή φωτογραφία (εικόνα)

Λίγους μήνες μετά τον γάμο της.

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύντροφός της, Στέλιος Βλατάκης, που είναι νευροχειρουργός, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Κηφισιάς, τον περασμένο Ιούνιο και λίγο καιρό μετά αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι. Και τα κατάφεραν, αφού η οικογένειά τους μεγάλωσε υιοθετώντας ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε.

Την είδηση αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός το σαββατοκύριακο ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμός το instagram την πρώτη τους δημόσια κοινή φωτογραφία στέλνοντας ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!», έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες η Ευγενία Δημητροπούλου σε συνέντευξη της στην Ελένη Μενεγάκη είχε …προλειάνει το έδαφος όταν σε ερώτηση της παρουσιάστριας για τη μητρότητα είχε απαντήσει: «Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή, για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω εάν παιδιά ή υιοθετώ εάν παιδί».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ