Σοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου:«Είδα να βιάζουν κοπέλα, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση»

Σοκάρει ο Γιάννης Βασιλείου:«Είδα να βιάζουν κοπέλα, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση»

«Δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».

Ο Γιάννης Βασιλείου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αποκάλυψε με τρόπο που σοκάρει πως στο παρελθόν είχε γίνει μάρτυρας βιασμού συναδέλφου του από αφεντικό νυχτερινού μαγαζιού, αλλά δεν παρενέβη.

Όπως είπε, αρκετά χρόνια πριν, είχε γίνει μάρτυρας βιασμού συναδέλφου του από αφεντικό νυχτερινού μαγαζιού, αλλά δεν παρενέβη. Όπως άφησε να εννοηθεί, φοβήθηκε τους… άγραφους νόμους της νύχτας.

«Πριν από πάρα πολλά χρόνια -δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε- σε ένα μαγαζί στην παραλία -το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος-, τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: “Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας”. Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; Είναι… νύχτα. θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός», τόνισε στον «ΑΝΤ1».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ