Δάκρυσε ο Λευτέρης Πανταζής- Η αποκάλυψη για την γέννηση της κόρης του και το δημόσιο ευχαριστώ σε Ζώζα Μεταξά

Δάκρυσε ο Λευτέρης Πανταζής- Η αποκάλυψη για την γέννηση της κόρης του και το δημόσιο ευχαριστώ σε Ζώζα Μεταξά

Αποκάλυψε πως αποφάσισαν να κρατήσουν το παιδί, αν και αρχικά ήθελαν να το ρίξουν.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια στο Open θα είναι αυτή την Πέμπτη ο Λευτέρης Πανταζής και το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», πρόβαλε ένα μικρό απόσπασμα.

Συγκεκριμένα αφορούσε στην εξομολόγηση του τραγουδιστή για το πως αποφάσισαν με την Ζώζα Μεταξά  να κρατήσουν το παιδί, αν και αρχικά ήθελαν να το ρίξουν και εμφανώς συγκινημένος ευχαριστεί δημόσια και τις δύο για το «δώρο» που του έκανα.

«Γνώριζα τη Ζώζα σε ένα μαγαζί, έγινε ότι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 μέρες ήρθε στο καμαρίνι και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση. Επειδή όλα έγιναν βιαστικά είπα στη Ζώζα ότι θα αναγνωρίσω το παιδί, αν το κρατήσει. Γνώρισα την οικογένεια της Ζώζας, αλλά επειδή τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, είπαμε να το ρίξουμε.

Ο γιατρός της Ζώζας ήταν φίλος μου, μας έπεισε να το κρατήσουμε κι έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας. Σαν τρελός πήγα στο μαιευτήριο όταν γεννιόταν. Πήγαινα πάντα πάνω από το παιδί, το κοιτούσα και της τραγουδούσα. Νόμιζα ότι με ακούει. Ευχαριστώ και τη Ζώζα και το παιδάκι μου. Τους ευχαριστώ και τους δύο», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ