Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη- Το σοβαρό θέμα υγείας

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη- Το σοβαρό θέμα υγείας

«Καλησπέρα από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Μεγάλη καταιγίδα ήρθε. Στείλτε αγάπη, γιατί με πιάνει το παράπονο και όλο κλαίω. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ».

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας οδήγησε την Μαίρη Μπάρκουλη στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», όπου και έχει κάνει εισαγωγή τις τελευταίες ώρες.

Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη είχε αναφέρει σε ανάρτησή της το απόγευμα της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου, ότι «ήρθε μεγάλη καταιγίδα» δημοσιεύοντας στο Instagram μία selfie από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου βρίσκεται.

«Καλησπέρα από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Μεγάλη καταιγίδα ήρθε. Στείλτε αγάπη, γιατί με πιάνει το παράπονο και όλο κλαίω ? ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ», ήταν η ανάρτησή της.

Την Τετάρτη το πρωί μίλησε στην εκπομπή « Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά της.

«Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε προ εμφράγματος για κάποιο λόγο. Ανακαλύψαμε ότι έχω ένα αυτοάνοσο νόσημα που μου έχει δημιουργήσει βρογχοκήλη και όζο. Αυτό συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα και συνήθως κάνει κακοήθειες. Θα το δούμε ξανά σε δυο μήνες» συμπλήρωσε η κα. Μπάρκουλη στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha. «Μου είπαν, «σταμάτα και μην περπατάς καθόλου γιατί υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει»! Μπήκα λοιπόν μέσα για να μου κάνουν στεφανιογραφία και αν μου βάλουν στεντ. Όλα αυτά είναι από το στρες και τη στεναχώρια γιατί έχασα ανθρώπους στη ζωή μου… Έχασα την αρχή και το τέλος μου….

Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει και του έχω απαγορέψει να έρθει να με δει. Σε όλα αυτά ήμουν μόνη μου και τώρα επιμένει να έρθει να με δει αλλά δεν θέλω να τον πληγώσω. Για αυτό και δεν ήθελα να έρθει να με δει στο νοσοκομείο», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ