Μπλέτσας- Αστέρη: Ταξίδεψαν με τις κόρες τους στις Σεϋχέλλες! (εικόνες)

Μπλέτσας- Αστέρη: Ταξίδεψαν με τις κόρες τους στις Σεϋχέλλες! (εικόνες)

Μαζί τους και η πέντε μηνών Νεφέλη!

Τον περασμένο Ιούλιο ο Ευτύχης Μπλέτσας έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, καθώς η σύζυγός του, Ηλέκτρα Αστέρη, έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.  Πέντε μήνες μετά το ζευγάρι πραγματοποίησε το πρώτο τους ταξίδι εκτός Ελλάδας ως τετραμελή οικογένεια.

Σύσσωμη η οικογένεια Μπλέτσα από τις αρχές του Δεκεμβρίου βρίσκεται στις Σεϋχέλλες και απολαμβάνουν τα καταγάλανα και εξωτικά νερά τους. Μάλιστα, από την πρώτη μέρα της άφιξής τους δεν σταματούν και οι δύο να «βομβαρδίζουν» τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media  με καλοκαιρινές φωτογραφίες.

Σε μία από αυτές ο Ευτύχης Μπλέτσας σχολίασε: «Αυτά τα ταξίδια είναι το καλύτερο σχολείο… για όλους μας!».

Και η σύζυγός του από την άλλη δηλώνει κατενθουσιασμένη: «Ό,τι και να πει κανείς για να περιγράψει τις θάλασσες αυτής της χώρας, δεν φτάνει. Οι περιγραφές είναι πολύ φτωχές για να περικλείσουν όλο τον φυσικό πλούτο της περιοχής.Από τα ταξίδια συνήθως κρατώ εικόνες και μυρωδιές. Κυρίως χαμόγελα ανθρώπων και νοστιμιές του κάθε τόπου. Από αυτό το ταξίδι θα κρατήσω και τη μυρωδιά της θάλασσας. Την αύρα της κάθε παραλίας. Την ομορφιά των κοχυλιών.Δεν χορταίνεται αυτό το μέρος».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ