Στην αντεπίθεση η Μαρία Κίτσου: «Κάτι ξεφτιλισμένα πράγματα…»

Στην αντεπίθεση η Μαρία Κίτσου: «Κάτι ξεφτιλισμένα πράγματα…»

«Ένιωθα πραγματικά ότι έχω βουλιάξει», το σχόλιο της για την κατάθλιψη που πέρασε.

Συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Μαρία Κίτσου και μίλησε με ειλικρίνεια για  την περίοδο της διαγνωσμένης κατάθλιψης που πέρασε αλλά δεν έκρυψε και την έντονη ενόχλησή της για κάποια δημοσιεύματα.

«Η ζωή είναι ένας στρόβιλος. Έχει τα πάνω της, τα κάτω της, τα άσχημα της, τα ευχάριστα της. Έχει επιτυχίες και δραματικά γεγονότα αλλά το θέμα είναι να αγαπάς τον στρόβιλο. Δεν υπάρχει άλλη ευτυχία παρά μόνο ζωή και πρέπει να την αγαπάς με ότι κι αν σου φέρει. Είμαι θέσει απαισιόδοξος άνθρωπος αλλά είμαι φύσει αισιόδοξη.

Βεβαίως και έχω συμβουλευτεί ειδικό. Και ψυχοθεραπεία έχω κάνει στο παρελθόν και κάνω ακόμα. Νομίζω πως θα έπρεπε να έχουμε έναν σύμβουλο με το που γεννιόμαστε. Δεν γίνεται αλλιώς, η ζωή είναι μια τρέλα. Φυσικά και το καταλάβαινα, ήταν πολύ δύσκολο. Ένιωθα πραγματικά ότι έχω βουλιάξει και είχα φτάσει στο σημείο να μην θέλω να βλέπω άνθρωπο. Πάντα υπήρχε όμως η κραυγή για ζωή και η κραυγή για βοήθεια, δεν το πέρασα ποτέ μόνη μου. Ζητούσα από τους δικούς μου ανθρώπους να με στηρίξουν, έκανα την θεραπεία μου, την αγωγή μου και βγήκα από το σκοτάδι μου.

Ασχολούνται δυστυχώς με την ζωή μου και το χειρότερο είναι ότι ασχολούνται με πολύ δυσάρεστο τρόπο. Δηλαδή γράφοντας ψέματα για λίγα κλικ… Πολλά ψέματα έχουν γράψει, κυρίως ψέματα και αυτό με εξοργίζει.

Σε ένα περιοδικό είχαν εξώφυλλο “η μάχη της Μαρίας Κίτσου με τη λευχαιμία”. Και μέσα έγραφε ότι δεν ξεπέρασα τον θάνατο του πατέρα μου από λευχαιμία. Κάτι ξεφτιλισμένα πράγματα. Πάνε να καρπωθούν μια επιτυχία ενός ανθρώπου αναξιόπιστα έντυπα τα οποία δυστυχώς βλέπω να αναπαράγονται και από πιο αξιόπιστες πηγές. Αυτό με λυπεί πάρα πολύ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ