Τάσος Ιορδανίδης: «Όταν γνώρισα τη Θάλεια Ματίκα ήμουν σε σχέση, την οποία υπεραγαπούσα»

Τάσος Ιορδανίδης: «Όταν γνώρισα τη Θάλεια Ματίκα ήμουν σε σχέση, την οποία υπεραγαπούσα»

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και την ευτυχία τους συμπληρώνουν τα δυο τους παιδιά, η κόρη τους Νάγια και ο γιος τους, Δάνος.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γη της Ελιάς» βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The Tonight Show» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σύζυγό του και πως  ήρθαν κοντά.

«Εγώ ήμουν σε σχέση την οποία υπεραγαπούσα, ήμασταν ερωτευμένοι κλπ. Έρχεται η Ματίκα για δουλειά, μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα. Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε είσαι καψούρης, είτε είσαι παντρεμένος το χούι δεν φεύγει ποτέ, δηλαδή βλέπεις μια ωραία γυναίκα.

Πράγματι, αρχίσαμε να επικοινωνούμε. Της έκανα πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε, όπως είναι φυσιολογικό και πριν την καλέσω με ιντρίγκαρε. Tην πρώτη φορά που την είδα ένιωσα πως κάτι γίνεται. Φυσικά, προέκυψαν κάποιοι άλλοι λόγοι που με την κοπέλα που ήμουν αποστασιοποιηθήκαμε, χώρισαν οι δρόμοι μας.

Η μαγική στιγμή ήταν όταν της είπα ότι άρχισα να βγαίνω με μια άλλη κοπέλα. Τότε με κάλεσε στο σπίτι για να δούμε DVD, πήγα να δούμε την ταινία, δεν την είδαμε ποτέ και από τότε δεν έφυγα ποτέ και από το σπίτι», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ