Αγωγή από γνωστή γυναίκα επιχειρηματία σε παρουσιαστή που διέρρεε προσωπικές στιγμές της

Αγωγή από γνωστή γυναίκα επιχειρηματία σε παρουσιαστή που διέρρεε προσωπικές στιγμές της

Είχαν σχέση παλιότερα και τώρα στέλνει τα βίντεο τους στον νυν σύντροφό της.

Μία νέα αποκάλυψε για διαρροή προσωπικών στιγμών έγινε χθες. Μία υπόθεση που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, όπως ανέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος είπε πως γνωστός δημοσιογράφος που βγαίνει σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του (γνωστή επιχειρηματία της Αθήνας) ότι έδωσε στον τωρινό της σύντροφο με τον οποίο έχει σχέση σήμερα ροζ βίντεο.

Το πρωί της Τρίτης η εκπομπή «Πρωινό» με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινωπόρου αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος και η επιχειρηματίας είχαν σχέση πριν από τρία χρόνια και τότε συνέβη και το γεγονός. Ο δημοσιογράφος ήταν και τότε στην τηλεόραση, αλλά έχει και σήμερα καθημερινή παρουσία σε κανάλι εθνικής εμβέλειας.

«Παρακολουθώντας τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ξαναβιώνω αυτήν την τραγική ιστορία που έζησα και εγώ. Όσο για τον θύτη της δικής μου υπόθεσης, πραγματικά, αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν α προβάλλονται τέτοιοι άνθρωποι. Είναι τραγικό να βλέπω στην τηλεόραση αυτόν που με διέσυρε», δήλωσε στην εκπομπή η γυναίκα επιχειρηματίας.

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορούν να αναφέρουν περισσότερα γιατί θα καταλάβουν όλοι για ποιους πρόκειται.«Αν ακουστεί ποια είναι, θα φωτογραφηθεί και η σχέση της, γιατί ξέραμε πριν από τρία χρόνια με ποιον ήταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ