Ανησυχία για τη Μαρία Κίτσου- Ακυρώθηκε η θεατρική παράσταση λόγω αδιαθεσίας της

Ανησυχία για τη Μαρία Κίτσου- Ακυρώθηκε η θεατρική παράσταση λόγω αδιαθεσίας της

Είναι η τρίτη φορά.

Με δυσαρέσκεια αντιμετώπισαν οι φίλοι του θεάτρου την ακύρωση της παράστασης «Τρίτο στεφάνι» στο Θέατρο Παλλάς, το απόγευμα της Τετάρτης. Η πρωταγωνίστρια, Μαρία Κίτσου ενημέρωσε την παραγωγή 2 ώρες πριν την παράσταση ότι θα απουσιάζει λόγω προβλήματος υγείας.

Σε ανακοίνωσή του το θέατρο ζήτησε συγνώμη από τους θεατές και σε όσους είχαν κλείσει εισιτήριο εστάλη σχετικό email ώστε να ενημερωθούν. Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που η ηθοποιός ακυρώνει την παράσταση με τους συνεργάτες της να εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι.

Το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή « MEGA Καλημέρα» ο Πάνος Κατσαρίδης, διευθύνων σύμβουλος και παραγωγός της παράστασης και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για κρούσμα κορωνοϊού.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σίγουρα δε μιλάμε για κρούσμα κορονοϊού, ούτε για ακύρωση της παράστασης λόγω χαμηλής πληρότητας στα εισιτήρια. Δύο ώρες πριν την παράσταση χτες η κ. Κίτσου με πήρε τηλέφωνο ότι είχε μία αδιαθεσία και ήταν αδύνατον να έρθει στην εργασία της. Δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε άμεσα όλο τον κόσμο, ήρθαν κάποιοι στο θέατρο και έτσι μαθεύτηκε το θέμα. Το ίδιο γεγονός με τη Μαρία Κίτσου έχει γίνει άλλες τρεις φορές στις αρχές του Νοέμβρη, πάλι για λόγους υγείας ανεξάρτητους από τον κορονοϊό. Οι ηθοποιοί σίγουρα στεναχωρήθηκαν, και πρώτα από όλα για το πρόβλημα υγείας της κ. Κίτσου. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μπορέσουμε να παίξουμε τις επόμενες επτά παραστάσεις που μας έχουν μείνει», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ