Η ειλικρινής εξομολόγηση της Θάλειας Ματίκα: «Στα 30 είχα μια χαζή σκέψη ότι έπρεπε να αποκατασταθώ. Όσο προοδευτική και να είσαι…»

Η ειλικρινής εξομολόγηση της Θάλειας Ματίκα: «Στα 30 είχα μια χαζή σκέψη ότι έπρεπε να αποκατασταθώ. Όσο προοδευτική και να είσαι…»

Η ηθοποιός μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησαν και για την προσωπική τους ζωή. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να κάνει κάτι μαζί του γιατί ήταν 4 χρόνια μικρότερός της και αυτή, επειδή ήταν 30 χρονών, ήθελε στη ζωή της κάποιον πιο ώριμο προκειμένου να …αποκατασταθεί.

 «Είχα κλείσει τα 30 είχα μια χαζή σκέψη ότι έπρεπε να αποκατασταθώ ότι ήθελα η επόμενη σχέση μου να είναι εκτός χώρου για να μην μπλέξω με καλλιτέχνη. Ένας άνδρας μεγαλύτερός μου, με πιο σταθερό επάγγελμα, να είναι κάτι πιο σταθερό. Οι γυναίκες τα παθαίνουμε αυτά… Αυτές οι βλακείες…Όσο προοδευτική και να είσαι… Δεν ήθελα να βρω έναν καλλιτέχνη και να επωμισθώ το ψώνιο ενός καλλιτέχνη που έχω κι εγώ.

Τελικά έρχεται η ζωή και σε ξεπερνάει και σου λέει “κάτσε κάτω, μην σκέφτεσαι”. Παρόλο που μου άρεσε ήταν 4 χρόνια νεότερός μου, ήταν ηθοποιός και δεν ήθελα να χάσω χρόνο στα 30. Με την υπομονή όμως και την υπομονή του… αν βάλει έναν στόχο τον κατακτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ