Συγκλονιστική Ναταλία Δραγούμη: «Όταν έφευγα για το νοσοκομείο, χαιρέτησα τα παιδιά μου και έκλαιγα»

Συγκλονιστική Ναταλία Δραγούμη: «Όταν έφευγα για το νοσοκομείο, χαιρέτησα τα παιδιά μου και έκλαιγα»

Οι δύσκολες ώρες της ηθοποιού.

Η Ναταλία Δραγούμη ανήκει στους χιλιάδες πολίτες της Ελλάδας που τις φετινές γιορτές τις πέρασαν δύσκολα, καθώς «χτυπήθηκαν» από τον κορωνοϊό, ενώ χρειάσθηκε να πάει και στο νοσοκομείο.

Η ηθοποιός έχοντας πλέον ξεπεράσει τον ιό, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και η περιγραφή της ήταν συγκλονιστική, ιδιαίτερα δε όταν περιέγραψε τα συναισθήματά της την ώρα που πήγε το ασθενοφόρο να την πάρει.

«Ο γιος μου βγαίνει σήμερα από την καραντίνα. Ήταν τα χειρότερα Χριστούγεννα που έχω περάσει ποτέ. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχαμε δύο θετικούς και δύο αρνητικούς, όποτε όλος αυτός ο σχεδιασμός στο σπίτι ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν υπήρχε. Μαγείρεψε κάποια πράγματα ο άντρας μου και τρώγαμε χωριστά και μιλάγαμε σε βιντεοκλήση.

Εγώ δυσκολεύτηκα και πέρασα και από το νοσοκομείο. Ήμουν σε επαφή με την παθολόγο μου και μου είναι να φωνάξω έναν παθολόγο να με ακροαστεί. Φώναξα έναν γιατρό ο οποίος ήρθε σπίτι και αφού με εξέτασε μου είπε να πάω στο νοσοκομείο. Εκεί τα είδα όλα, αισθάνθηκα απελπισία.

Μου είπε ότι επειδή βλέπει βρογχίτιδα, μου είπε να πάω να στο νοσοκομείο για να σιγουρευτούμε ότι δεν έχει γίνει πνευμονία. Καλέσαμε ασθενοφόρο, πήγαμε στο νοσοκομείο. Την ώρα που έφτιαχνα τα πράγματά μου φοβήθηκα πάρα πολύ, χαιρέτησα τα παιδιά μου και έκλαιγα.

Δεν νοσηλεύτηκα, γύρισα σπίτι και το πέρασα σαν βρογχίτιδα», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ