«Φάρμα»: Η στιγμή που Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει ότι πέθανε ο πατέρα της (vid)

«Φάρμα»: Η στιγμή που Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει ότι πέθανε ο πατέρα της (vid)

Την πήρε τηλέφωνο η μαμά της.

Όπως είναι γνωστό τα επεισόδια που προβάλλονται τώρα στα ριάλιτι που είναι σε εξέλιξη έχουν γυριστεί σε παρελθόντα χρόνο.

Έτσι, όταν η Αγγελική Ηλιάδη βρισκόταν μέσα στη «Φάρμα» συνέβη ένα τραγικό γεγονός στην οικογένειά της. Στα τέλη του Νοεμβρίου πέθανε ο πατέρας της. Μια εξέλιξη για την οποία η τραγουδίστρια ενημερώθηκε άμεσα, παρότι κανονικά δεν επιτρέπονται οι επαφές.

Αυτή η συγκλονιστική στιγμή θα προβληθεί στο αποψινό επεισόδιο της «Φάρμας». Στα πλάνα που έδειξε η εκπομπή «Πρωινό» βλέπουμε την παραγωγή να δίνει την μητέρα της στο τηλέφωνο κι η Αγγελική Ηλιάδη φαίνεται να παγώνει από το άκουσμα της είδησης κι αργότερα να δακρύζει.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια στην συνέχεια θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και θα τους συμβουλεύει να ζήσουν όσο μπορούν την εμπειρία τους στην Φάρμα κι ότι κόβεται στα δυο που αποχωρεί.

Αυτή η συγκεκριμένη αντίδραση έκανε εντύπωση στην Φαίη Σκορδά, η οποία με εμφανή την έκπληξή της ανέφερε: «Θα το δούμε στο αποψινό επεισόδιο αλλά τής είπαν πως πέθανε ο μπαμπάς της και μίλησε για την Φάρμα; Είναι σε κατάσταση σοκ η κοπέλα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ