Eυτύχης Μπλέτσας: Γιόρτασε τα γενέθλιά του αγκαλιά με τις κόρες του και τη γυναίκα του! (εικόνες)

Eυτύχης Μπλέτσας: Γιόρτασε τα γενέθλιά του αγκαλιά με τις κόρες του και τη γυναίκα του! (εικόνες)

Ευτυχισμένος δίπλα στην οικογένειά του.

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Ευτύχης Μπλέτσας μαζί με την τετραμελή οικογένειά του. Ο παρουσιαστής της ταξιδιωτικής εκπομπής «Happy Traveller»  και η σύζυγός του, Ηλέκτρα Αστέρη έχουν αποκτήσει δυο κόρες την Ίριδα και τη Νεφέλη.

Το ζευγάρι, που ήδη έχει κάνει το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό ως τετράδα όταν η δευτερότοκη κόρη τους διένυε τον 5ο μήνα. Συγκεκριμένα, στις αρχές Δεκεμβρίου βρέθηκαν στις Σεϋχέλλες.

Ωστόσο, τα γενέθλιά το ο Ευτύχης Μπλέτσας τα γιόρτασε στη Θεσσαλονίκη.  «Birthday dad! Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! Είμαστε πολύ καλά, ήρεμα και οικογενειακά. Ότι καλύτερο δηλαδή!», σχολίασε στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram , χωρίς να αποκαλύψει την ηλικία του, αφού η τούρτα είχε μόνο ένα κεράκι.

Μάλιστα, και η Ηλέκτρα Αστέρη ευχήθηκε στον σύζυγό της με μια γλυκιά αφιέρωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο ίδιο Μέσο.

«Χρόνια πολλά χαμογελό μου.

Χρόνια καλά ψυχή μου.

Χρόνια ευτυχισμένα καρδιά μου.

Χρόνια που να σφύζουν από υγεία.

Χρόνια γεμάτα από το φως και τη δημιουργικότητά σου.

Ξεχωρίζεις πάντα σε ό,τι κάνεις εξαιτίας αυτού του φωτός. Γεννήθηκες την ημέρα των Θεοφανείων βλέπεις, και αυτό λαμποκοπαει παντού.

Να λάμπεις πάντα μάτια μου, όπως τώρα. Να γεμίζεις τον κόσμο από όλα τα καλουδια που έχει η ψυχή σου. Να κρατάς εμένα και τις κόρες μας πάντα με αγάπη και στοργή.

Σε θαυμάζω για όλα όσα είσαι, κάνεις και πρεσβεύεις.

Σ’ αγαπάω φως μου.

Χρόνια πολλά.

Πάντα υγιής, ευτυχισμένος και πολυταξιδεμένος».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ