Η Ελένη Μενεγάκη σε μια σπάνια εξομολόγηση για τις προσωπικές της στιγμές με τον Παντζόπουλο!

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια σπάνια εξομολόγηση για τις προσωπικές της στιγμές με τον Παντζόπουλο!

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μια πιο αγαπησιάρικη πτυχή  του χαρακτήρα της.

Τα τελευταία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη δείχνει να είναι πιο απελευθερωμένη και πολλές φορές δεν διστάζει να εξομολογηθεί προσωπικές της στιγμές, όταν στο παρελθόν δεν επέτρεπε σε κανέναν να «εισβάλει» στα του σπιτιού της.

Η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Τετάρτης έδειξε μια πιο αγαπησιάρικη πτυχή τυο χαρακτήρα της, όταν με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Ελένης Δήμου για τον σύζυγό της, παραδέχθηκε ότι ταυτίζεται με το ζευγάρι.

Συγκεκριμένα στάθηκε στη φράση της τραγουδίστριας  σε συνέντευξή στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση πως με τον σύζυγό της είναι πολλά χρόνια μαζί και ανά πάσα στιγμή μπορεί να τη ρωτάει αν τον αγαπάει.

«Χαίρομαι να τα ακούω αυτά τα πράγματα, από ζευγάρια που είναι τόσα χρόνια μαζί και συνεχίζουν αυτό το πολύ ωραίο παιχνίδι του “μ’ αγαπάς;” και “σ’ αγαπώ” .

Εγώ μέσα στη μέρα, γύρω στις 10 φορές πρέπει να λέω “Μάκη, μ’ αγαπάς;” και να λέω κιόλας όταν γελάνε τα παιδιά μου “εμένα μου αρέσει να το ακούω” Πιστεύω και σε αυτά θα αρέσει γιατί είναι όπως μεγαλώσεις, ό,τι ακούς!», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της να την «κοροϊδεύουν».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ