Ζήτησε δημόσια συγγνώμη η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την φράση περί«νέων και ωραίων» για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την φράση περί«νέων και ωραίων» για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Μετά το σάλο που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις της.

Την Τρίτη η Σταματίνα Τσιμτσιλή δέχθηκε μεγάλη επίθεση μετά τα σχόλιά της για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα για την φράση της περί «ωραία, νέα παιδιά δεν θα είχαν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της».

Η παρουσιάστρια το πρωί της Τετάρτης ζήτησε δημόσια συγγνώμη κάνοντας λόγο για άστοχες λέξεις, ενώ τόνισε τη συμπαράστασή της στην κοπέλα δηλώνοντας ότι στέκεται απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές.

«Νιώθω την ανάγκη να πω κάποια πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα 15 λεπτών. Νομίζω ότι με γνωρίζετε και ξέρετε τις απόψεις και τα πιστεύω μου, τη στάση ζωής μου. Είμαι γυναίκα, μητέρα άρα για μένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να υπερασπίζομαι τα θύματα των ιστοριών σε μια εποχή που έχουμε γυναικοκτονίες, που έχουμε εκμετάλλευση γυναικών. Χθες λοιπόν, σε μια γενική κουβέντα για τις εξελίξεις στην υπόθεση έκανα μια διαπίστωση για τη νοσηρότητα της εποχής όπου νέοι άνθρωποι αντί να φλερτάρουν αντί να προσεγγίζουν μια γυναίκα όπως θα έπρεπε κάνουν αυτές τις απαράδεκτες πράξεις και φτάνουν σε τέτοια εγκλήματα

Κάποιοι απομόνωσαν τα 40 δεύτερα του “πως νέοι και ωραίοι έχουν την ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν θεωρώντας ότι εγώ έτσι προσπαθώ να ξεπλύνω, να υποστηρίξω τους θύτες. Θέλω να σας πω κοιτώντας σας στα μάτια ότι δε γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δε θέλω να τους γνωρίσω ούτε να τους υποστηρίξω και σίγουρα δεν είχα αυτή τη διάθεση.

Είμαι απέναντί τους όπως είναι η ελληνική κοινωνία και όποιος πραγματικά θέλει να σχηματίσει μια άποψη μπορεί να μπει και να δει την ολοκληρωμένη κουβέντα όπου φωνάζω και λέω ότι μοναδικό θύμα είναι αυτή η γυναίκα… Θέλω να παρακαλέσω εσάς που είστε οι πιο ψύχραιμοι τηλεθεατές που δεν μένετε σε μια απομονωμένη φράση, δεν ξέρω ποιο ήταν το κίνητρο, να δείτε όλο το απόσπασμα. Αν μας παρακολουθείτε καθημερινά ξέρετε τις απόψεις μας.

Αντιλαμβάνομαι εκ των υστέρων – έχω δεχτεί και κάποια ψύχραιμα μηνύματα – ότι οι λέξεις νέοι και ωραίοι στον προσδιορισμό ενός καταγγελλόμενου ως βιαστή ήταν άστοχες και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη αλλά ειλικρινά επειδή είμαι πολύ στεναχωρημένη σαν διαβεβαιώ ότι δεν είχα καμία πρόθεση και διάθεση να υποστηρίξω ανθρώπους που καταγγέλλονται για τέτοιες πράξεις. Θα είμαι απέναντί τους», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ