Μαρία Ιωαννίδου: «Με τη Ναταλία Γερμανού δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν τη μικρή αδελφή μου»

Μαρία Ιωαννίδου: «Με τη Ναταλία Γερμανού δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν τη μικρή αδελφή μου»

Τα «χτυπήματα» της μοίρας στη ζωή της.

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη για όλους και όλα.

«Με ενοχλεί πάρα πολύ που με θυμάστε για την τσίχλα, θέλω να σας δείρω να σας σκαμπιλίσω. Να έχω τόσο μεγάλη θεατρική πορεία και να θυμούνται μόνο αυτό; Είναι λιγάκι άδικο. Έχασα όλη μου την περιουσία για μια σχολή χορού, εγώ τα «έσκαγα» και μια μέρα ξυπνάω και χρωστάω τα εκατομμύρια, πούλησα σπίτια, μπιζού, τη βέρα του Γερμανού. Ωστόσο, ξεχρέωσα, έχει μείνει εάν μικρό χρέος και με διακανονισμό πληρώνω.

Πέθανε η μαμά μου στα 50, 52 ο μπαμπάς μου, 47 ο αδελφός μου, έπαθα παράλυση των ακρών, καρκίνο.. Ήταν η μαμά μου στο νοσοκομείο, μου κράτησε το χέρι, μου έλεγε «κάτσε» και έφυγα να πάω στο θέατρο.

Μου ζήτησαν να πάω στη Φάρμα, με πολύ καλά λεφτά. Τα είχα ανάγκη πραγματικά, αλλά οι συνθήκες διαβίωσης δεν με βοηθούσαν. Τα χρήματα με έκαναν να το σκεφτώ πολύ, ήταν πάνω από 5,000 ευρώ την εβδομάδα.

Για τη φωτογράφιση στο Playboy πήρα πάνω από μισό σπίτι.  Το αγόρασα το σπίτι από το Playboy, έβαλα τα άλλα μισά και το αγόρασα».

Με τον Φρέντυ ήμουν από 18 χρονών, ήμασταν μαζί πάνω από 20 χρόνια. Ήταν μικρή η Ναταλία Γερμανού. Μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν είχαμε, μεγάλη όχι, αλλά είχαμε διαφορά ηλικίας φυσικά. Ήταν σαν την μικρότερη αδερφή μου τότε. Έχω βοηθήσει πάρα πολύ την Ναταλία στο να ξαναβρεθεί με τον πατερά της, τους έφερα κοντά, την αγαπώ, το παράπονο μου είναι ότι δεν την βλέπω».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ