Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Εριέττας Κούρκουλου και το όνομα που θα πάρει ο γιος της! (εικόνα)

Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Εριέττας Κούρκουλου και το όνομα που θα πάρει ο γιος της! (εικόνα)

Το ζευγάρι έχει ήδη δώσει όνομα στον μικρό που έρχεται.

Στα μέσα Οκτωβρίου η Εριέττα Κούρκουλου με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμός το instagram ανακοίνωσε στους ακολούθους της ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την στήριξή τους, καθώς σε προηγούμενα post της είχε αναφερθεί και στις αποτυχημένες προσπάθειές της.

Η 28χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, που λατρεύει τα ζώα και ηγείται της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Save a Greek Stray, το απόγευμα της Δευτέρας με νέα ανάρτησή της και συγκεκριμένα έδειξε στους ακολούθους της την φουσκωμένη της κοιλίτσα, εξήγησε για ποιους λόγους δεν είναι τόσο δραστήρια στα social media και αποκάλυψε πως ο γιος της θα πάρει το όνομα του μπαμπά της, Νίκος.

«Καλησπέρα σε όλους σας! Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική.

Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους). Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε», το μήνυμά της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ