Οργισμένη η Ελένη Ράντου: «Χωρίς φως και θέρμανση, έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι να βλέπουμε με το φακό του κινητού»

Οργισμένη η Ελένη Ράντου: «Χωρίς φως και θέρμανση, έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι να βλέπουμε με το φακό του κινητού»

«Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε».

Η Ελένη Ράντου είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς που οι αναρτήσεις της στα social media για την επικαιρότητα είναι κάποιες φορές αιχμηρές, ωστόσο, τις περισσότερες φορές τονίζει την αισιόδοξη πλευρά των γεγονότων.

Αυτή τη φορά, όμως, με αφορμή την ταλαιπωρία χιλιάδων ανθρώπων που είχαν εγκλωβιστεί στους δρόμους για ώρες χωρίς νερό και τροφή μέσα στο κρύο αλλά και για εκατοντάδες πολιτών που έμειναν μέσα στα σπίτια τους μεν, χωρίς φως και θέρμανση δε για πολλές ώρες, ξέσπασε.

Η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μέσα από το σπίτι της, όπου βρίσκονταν για 4 ώρες χωρίς ρεύμα, η πρόβλεψη για την αποκατάσταση θα ήταν σε αρκετές ώρες και ενώ έπρεπε να φροντίζει άρρωστο ηλικιωμένο.

«Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση – έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι – να βλέπουμε με το φακό του κινητού. Πάλι καλά ήτανε φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση. Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. (μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoούσαν). Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!», έγραψε η Ελένη Ράντου στο μήνυμά της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ