«Σασμός»: Η Σεμίνα δεν λέει την αλήθεια για τη δολοφονία στην Αργυρώ!

«Σασμός»: Η Σεμίνα δεν λέει την αλήθεια για τη δολοφονία στην Αργυρώ!

Όλα όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Μετά την δολοφονία του Πετρή τα επεισόδια του «Σασμού» είναι συγκλονιστικά και οι εξελίξεις καταιγιστικές. Το πρωί της Πέμπτης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή « Happy Day» η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και έκανε αποκαλύψεις για την σειρά ενώ διέψευσε και τις φήμες για επερχόμενης εγκυμοσύνης της από τον Αστέρη.

«Δεν θα με αφήσει να πιστεύω για πολύ ότι ο Αστέρης είναι στυγνός δολοφόνος, αλλά δεν θα το πει ακόμα». Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καθόλου ερωτικά συναισθήματα, έχει μόνο οργή και μίσος.

Δεν έχω γυρίσει τις σκηνές μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για να ξέρω πώς θα είναι. Μετά από αυτό το συμβάν πολλές σχέσεις θα διαταραχθούν, αλλά κάποιες θα τα ξαναβρούν», είπε αρχικά για τη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της στη σειρά από τον δολοφόνο του αδερφού της απάντησε διπλωματικά:  «Αυτό που λέτε το διάβασα κι εγώ, αλλά όχι στο σενάριο ακόμα. Θα της βγει να πάρει εκδίκηση, αλλά δεν θα το πάει στα άκρα. Μόνο τον εαυτό της θεωρεί υπεύθυνο, οπότε θα προσπαθήσει να αυτοτιμωρηθεί.

Θα της βγει η ανάγκη για εκδίκηση αλλά δεν θα το τραβήξει στα άκρα. Μόνο τον εαυτό της θεωρεί υπεύθυνο γι αυτό που συνέβη στον Πετρή» λέει η ηθοποιός. Η καπετάνισσα θα πληρώσει για τις πράξεις της; «Δεν βάζει μυαλό…»! Και ο Άγγελος… «μάλλον είναι αδελφός μου. Αλλά δεν ξέρω από πού θα το μάθουμε…».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ