Κατερίνα Στικούδη: Διέρρηξαν την κλινική που διατηρεί με το «Θηρίο» στο κέντρο της Αθήνας (vid)

Κατερίνα Στικούδη: Διέρρηξαν την κλινική που διατηρεί με το «Θηρίο» στο κέντρο της Αθήνας (vid)

Παρότι πήγε άμεσα η αστυνομία, ο διαρρήκτης είχε εξαφανιστεί.

Στόχος διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Πέμπτης η δερματολογική κλινική που διατηρούν στο κέντρο της Αθήνας η Κατερίνα Στικούδη και το «Θηρίο». Μάλιστα, το γεγονός καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που διαθέτει η επιχείρηση.

Το βίντεο δείχνει τον διαρρήκτη να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και να ψάχνει για χρήματα στα συρτάρια της γραμματείας. Βρήκε περίπου 500 ευρώ μετρητά και δύο tablet.

Ωστόσο, είχε ηχήσει ο συναγερμός και οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης  που είδαν τις κινήσεις του κάλεσαν την Αστυνομία. Ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν σε ελάχιστο χρόνο και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό αλλά διέφυγε της σύλληψης.

«Ληστεία σήμερα στις 10:28 το βράδυ με ευτυχώς μικρή ζημιά, κάποια μετρητά και 2 iPad, η αστυνομία έφτασε στον χώρο σε ακριβώς 1.5 λεπτό βάση καταγραφικού. Ο κλέφτης μπήκε από την πίσω πόρτα (φωταγωγό) όποτε δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν στον πολυσύχναστο δρόμο!», έγραψε το «Θηρίο» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, όπου και δημοσιοποίησε το βίντεο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ