Μαρία Πρωτόπαππα: Πώς η «Μαρίνα» του «Σασμού» έγινε ηθοποιός και ο μοναχικός τρόπος ζωής που ακολουθεί

Μαρία Πρωτόπαππα: Πώς η «Μαρίνα» του «Σασμού» έγινε ηθοποιός και ο μοναχικός τρόπος ζωής που ακολουθεί

Τον τελευταίο καιρό γνωρίζει την αποθέωση.

Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι μία εξαιρετική Ελληνίδα ηθοποιός  της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου, ενώ έχει σκηνοθετήσει αρκετές παραστάσεις. Γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1971, στον Κορυδαλλό της Αττικής και οι γονείς της είχαν χαρτοπωλείο.

Μέχρι τη Γ’ Λυκείου ήθελε να σπουδάσει Ιατρική, ωστόσο μόλις τελείωσε το σχολείο άλλαξε πορεία και σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης.

Παρόλο που οι γονείς της στενοχωρήθηκαν με την απόφαση της, η ίδια αφοσιώθηκε στο επάγγελμα της και μέχρι σήμερα μετρά σπουδαίες ερμηνείες.

Φέτος, έχει τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών με την εξαιρετική της ερμηνεία στο ρόλο της «Μαρίνας» στο «Σασμό», ενώ έχει προσφέρει σκηνές μοναδικής αισθητικής στα τελευταία επεισόδια ως χαροκαμένη μάνα και αποθεώνεται από κριτικούς και τηλεθεατές.

Μάλιστα, αν και δεν τοποθετείται συχνά λόγω των πολλών θετικών μηνυμάτων απάντησε μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter:

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα καλά σας λόγια. Ο χρόνος που δίνετε από την καθημερινότητά σας σε όλους εμάς, μας δίνει δύναμη και χαρά. Σας ευχαριστώ».

Φέτος η ηθοποιός, εκτός από τον «Σασμό», σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» του Ζαν Ανούιγ, που ανεβαίνει στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν στις 18 Φεβρουαρίου.

Η Μαρία Πρωτόπαππα κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, το 2019 με δηλώσεις της στο texnes-plus.gr είχε εμμέσως αναφέρει ότι ακολουθεί έναν μοναχικό τρόπο ζωής.

«Εγώ δεν είχα ποτέ μακροχρόνια σχέση. Η ζωή τα φέρνει αυτά.. Δεν είναι μόνο θέμα επιλογής. Είναι πολλοί παράγοντες: η τύχη, το πώς είσαι.. Για μένα δεν υπάρχει κάποιο σωστό μοντέλο. Επίσης δεν πιστεύω στα στερεότυπα, η ζωή μας είναι μια και μοναδική, αρχίζουμε να περπατάμε έναν δρόμο και στη συνέχεια τραβάμε λαχνούς. Ανάλογα με τον λαχνό προχωράμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ