Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε τον λόγο που είχε χαλάσει η κουμπαριά με τον Φιλιππίδη πριν τις κατηγορίες εναντίον του

Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε τον λόγο που είχε χαλάσει η κουμπαριά με τον Φιλιππίδη πριν τις κατηγορίες εναντίον του

Έχουν να μιλήσουν περισσότερα από 8 χρόνια.

Ο Τάσος Ιορδανίδης ήταν  καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον κουμπάρο του Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος πλέον βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Τριπόλεως.

Τόσο αυτός, όσο και η σύζυγός του Θάλεια Ματίκα όλον αυτό τον καιρό ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν επαφές, ωστόσο, αυτή τη φορά ο ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που χάλασε η κουμπαριά.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια. Κάτι δεν θα συνέβη για να έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια; Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, συμπεριφορές, αντιλήψεις… Ξέρεις, όταν αρχίζεις και γνωρίζεις λίγο περισσότερο έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά πράγματα στην επιφάνεια. Ε και χώρισαν οι δρόμοι μας.

Δεν χρειάστηκε να πούμε αυτά που μας πείραξαν, ήταν πολύ σαφή αυτά που συνέβησαν. Ήταν διάσταση απόψεων ξεκάθαρη. Επειδή μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες, μετά δεν υπήρχε περιθώριο συζήτησης και κουβέντας. Φυσικά ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν πολύ πιο εκρηκτικός γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος κι εμείς τους είχαμε σεβασμό και επιλέξαμε ότι πρέπει να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους.

Για τις υποθέσεις που έχουν πάρει τον δρόμο τις Δικαιοσύνης, εγώ εξεπλάγην. Δεν το περίμενα να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Σαφέστατα όλο αυτό που περνάει τώρα έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του. Όταν έχεις μια εξουσία και την χειρίζεσαι λάθος, τελικά έρχεται μια στιγμή που αποκαλύπτεται ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός», ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ